Tussen de tegels verwijderen 1 liter schoonmaakazijn en een scheut afwas mengen doe ik al jaren blijft weken weg.

Thea - Tip #1731

2 0

Login om een reactie te geven:Onkruid tussen de bestrating? Gewoon kokend water, zonder enkele toevoeging. Het onkruid "verbrand" en gaat dood. Vervolgens is het makkelijk te verwijderen.

Anoniem - Tip #295

1 0

Login om een reactie te geven:Gebruik het kookwater van de aardappels als onkruidverdelger.

Anoniem - Tip #292

1 0

Login om een reactie te geven:Bij het verwijderen van gras, onkruid, etc tussen de bestrating, ga ik altijd op een meubelkarretje zitten, een skate board kan ook, je kan je eigen dan makkelijk verplaatsen en je zit wat hoger.

Anoniem - Tip #297

1 0

Login om een reactie te geven:Groene aanslag en onkruid tussen bestrating is heel eenvoudig te verwijderen door royaal strooizout over de bestrating te strooien en vervolgens flink water eroverheen te gieten of sproeien (of wachten tot het een paar keer geregend heeft), alles lost zich dan vanzelf op.

Dorine - Tip #1696

1 0

Login om een reactie te geven:Gebruik schoonmaakazijn i.p.v. giftige onkruidverdelgers.

J. Verberk - Tip #3672

1 0

Login om een reactie te geven:Met een schildersfohn over het onkruid is een minder leuk werkje maar wel afdoende en voor langere tijd.

Anoniem - Tip #298

0 0

Login om een reactie te geven:Onkruid, bijvoorbeeld tussen de tegels, gaat gemakkelijk weg door er pure azijn op te sproeien.

Anoniem - Tip #293

0 0

Login om een reactie te geven:Onkruid tussen tegels is lelijk. Strooi er royaal keukenzout overheen en al het onkruid gaat dood.

Anoniem - Tip #294

0 0

Login om een reactie te geven:Gewoon met een grote gasbrander er overheen en je bent er meteen vanaf.

Anoniem - Tip #299

0 0

Login om een reactie te geven:Onkruid bestrijden op het tegelpad kokend water er over en de volgende dag is alles verbrand.

Anoniem - Tip #296

0 0

Login om een reactie te geven: