Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Schone nagels

Hoe krijg je de nagels schoon na het tuinieren?

Nagels schoon krijgen na het tuinieren via de volgende tips.

Schone nagels met groene zeep

Van te voren onder uw nagels en langs de nagelriemen flink wat groene zeep drukken, na het tuinieren weer schone nagels.

Ria Jansen
Tip #2216


Schone nagels door groene zeep

Groene zeep werkt voor heel veel verschillende dingen. Zo gebruik ik het regelmatig om een hele hoop mee schoon te maken. Groene zeep is er handig, zo ook voor je nagels. Je nagels echt vies hebben, is nooit fijn. Je kan ze dan ook maar beter zo goed mogelijk schoon houden. De truc is om dit op de juiste manier met groene zeep te doen. Groene zeep kun je onder je nagels doen en op je nagelriemen. Als je dit doet kun je het er onder de douche allemaal af gaan wassen. Dit houdt in dat als je onder de douche weg komt, dat al het vuil wat onder en op je nagels zat weg is.

Groen
Tip #20534


Schone nagels met een spons

Ik vind het persoonlijk een erg lelijk aanzicht als mijn nagels niet schoon zijn. Ik wil dit dan ook altijd zo snel mogelijk schoon maken. Ik doe dat met een spons. Door een spons onder mijn nagels door te halen, worden alle vuile dingen door de spons mee genomen. Ik hoef dan niet bang te zijn dat het pijn doet, want ik gebruik gewoon een lekker zachte spons. Dat is de beste optie die je hebt als je niet zo van de nagel producten bent.

Erik
Tip #21431


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen