Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Tuintegels schoonmaken

Hoe kan je het beste tuintegels schoonmaken?

Tuintegels is een verzamelnaam van allerhande type tegels in de tuin. Hier vind je algemene tips voor het reinigen van Tuintegels. Er zijn ook aparte pagina's over Mos en zwarte aanslag en groene aanslag. Succes met tuintegels schoonmaken aan de hand van de onderstaande tips!

Tegelvloeren schoonmaken met water en azijn

Tegelvloeren kunt u toch beter niet met een sopje schoonmaken, hierdoor ontstaat een glad vloeroppervlak! Schoonmaken met water en azijn voorkomt valpartijen.

Judith
Tip #1436


Tegelvloeren schoonmaken en goed droog maken

Er zijn heel wat mensen die een tegelvloer hebben. Ik zelf ook. Nu kwam ik erachter dat de voegen dus steeds dieper worden. Dit gaat echt wel met heel wat tijd erover heen, maar dan nog is het wel handig om hier op te letten. Het wordt dieper door al het schoonmaakmiddel door de jaren heen. Nu leer ik mezelf aan om het zo snel mogelijk ook weer goed droog te maken als ik het schoon gemaakt heb. Uiteindelijk zal dit moeten helpen, omdat er dan een heel stuk minder resten zullen achter blijven van het schoonmaakmiddel. Ik wil namelijk niet dat de voegen steeds dieper gaan worden in mijn vloeren. Het is juist de bedoeling dat het allemaal een geruime tijd mee weet te gaan.

Mitchel B
Tip #20541


Tegelvloeren schoonmaken met allesreiniger

Een tegelvloer schoonmaken hoeft niet moeilijk te zijn. Tegelvloeren schoonmaken zien sommige mensen als een echte uitdaging. Dat is helemaal nergens voor nodig. Je kan simpel weg gewoon wat allesreiniger gebruiken om het helemaal in orde te maken. Als je het dan goed in de vloer boent, zal je direct al zien dat de hele vloer een heel stuk mooier er bij ligt. Je moet er wel voor zorgen dat je de vloer daarna goed droogt, want anders kun je uitglijden over de natte vloer. De allesreiniger zal dat nog een stukje erger maken.

J. Peters
Tip #21438


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen