Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Tuintegels schoonmaken

Hoe kan je het beste tuintegels schoonmaken?

Tuintegels is een verzamelnaam van allerhande type tegels in de tuin. Hier vind je algemene tips voor het reinigen van Tuintegels. Er zijn ook aparte pagina's over Mos en zwarte aanslag en groene aanslag. Succes met tuintegels schoonmaken aan de hand van de onderstaande tips!

Tegelvloeren schoonmaken met water en azijn

Tegelvloeren kunt u toch beter niet met een sopje schoonmaken, hierdoor ontstaat een glad vloeroppervlak! Schoonmaken met water en azijn voorkomt valpartijen.

Judith
Tip #1436

je kan het beste de tegels schoonmaken met een sopje van lauw water. Hierin doe je een klein beetje bleekmiddel en een dopje allesreiniger. Je krijgt dan een lekkere geur en de tegels worden goed schoon. Ook wordt het hier niet heel glad van.

De tegelvloer schoonmaken met een sopje van allesreiniger en lauwwarm water doet de truc! Groene zeep en andere zeep producten maken vaak de vloer vet waardoor vuil makkelijk hecht. Hardnekkige vlekken gewoon wat harder schrobben.

Nooit iets met bleek of chloor mengen / mixen behalve water. Dan onstaan er giftige gassen zoals chloorgas. In het kort 1.) Meng nooit iets waar bleek in zit. Dus meng bleek en toiletreiniger zeker niet. 2.) Meng nooit iets waar chloor in zit. Dus meng geen chloor met bv azijn of allesreiniger dan ontstaan er giftige gassen. 3.) Met nooit iets waar zuren in zitten; zoals azijn.

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen