Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vlinders in de tuin

Hoe krijg je meer vlinders in de tuin?

Met deze tips kun je meer vlinders naar je tuin lokken. Vind jij vlinders gezellig of mooi voor in de tuin, gebruik dan zeker deze handige tips:

Brandnetelstruik trekt vlinders aan

Heeft u een vlinderstruik in de tuin zet er onopvallend een brandnetelstruik bij vlinders leggen er eitjes in en u krijgt meer vlinders in de tuin.

Arja
Tip #4630


Meer vlinders in de tuin

Voor meer vlinders in de tuin, kun je een brandnetelstruik neer zetten. Hier komen de vlinders op af en zullen ze eitjes in leggen. Uiteindelijk zal je dus veel meer vlinders in je tuin gaan krijgen. Dat is erg fijn als je zelf heel erg van vlinders houdt en je dan ze weet te verzorgen.

Vlinder
Tip #20547


Vlinders in de tuin door beschutting

Wanneer je meer vlinders in je tuin wilt hebben. zal je ook meer beschutting in je tuin nodig hebben. Zonder de juiste beschutting, zullen er niet snel veel vlinders op je tuin af komen. Vlinders in de tuin is natuurlijk heel erg leuk, maar de vlinders moeten wel goed in je tuin kunnen leven. Dit doe je door ze goede beschutting te geven. Dit kan bijvoorbeeld door een vlinder huisje. Daar kunnen ze dan bijvoorbeeld uitrusten of misschien zelfs de eitjes leggen. Daardoor ga je rupsen krijgen en vanuit daar krijg je dan weer allerlei verschillende vlinders. Dat is een erg gezellig gezicht.

Loli
Tip #21445


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen