Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Acrylverf dat hard geworden is, is makkelijk uit kleding te verwijderen door de vlek een nacht in een kopje onverdunde vloeibare groene zeep te laten weken. Dit geldt overigens ook voor harde acrylkwasten.

Maureen
2 2


Droge acrylverf is niet te verwijderen, maar natte verf wel. Dus zo snel mogelijk handelen! Gebruik veel koud water, doe wat wasmiddel op de vlek en gebruik een schuursponsje. Daarna direct in de wasmachine.

Marie
1 0


Ik heb het advies, dat op deze site stond, om de vlek met onverdunde groene zeep te bedekken en 1 nacht laten intrekken uitgeprobeerd. En na het wassen waren de vlekken verdwenen.

Y. te O.
1 0


Geen tip, wel jullie hartelijke dank! Dochterlief had nog even aan haar surprise gewerkt. Helaas in haar witte wedstrijd-paardrijbroek... Zeker 50 kleine verfspatjes over de hele voorkant, maar na een paar uur in de vloeibare zeep (driehoek), daarna met heet water uitgespoeld, zijn ze er uit! Ik ben zo blij met jullie!

Madeleine
1 1