Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Een vieze babyfles krijg je schoon door wat ongekookte rijst in te doen, vullen met een klein beetje heet water en schudden maar!

Barbara
2 0


Babyflesjes krijg je goed schoon door eerst een grote schep koffiedik in de fles te doen, vervolgens vul je de fles half met water. Speen eropdraaien en goed schudden. Spoel de fles goed om en je ziet dat hij stralend schoon is.

1 0


Neem een stukje keukenrol doe die in de fles heet water erbij en even schudden leeggooien en klaar is klara :-)

Danny
1 0


Babyflessen schoonmaken. Haal bij de drogist gebitreinigingstabletten. Doe een halve in de fles en doe er warm water op. Even laten staan en goed naspoelen met heet water.

0 0


Babyflessen vullen met een beetje water, koffiedroes en een beetje afwasmiddel. Flink schudden en na spoelen met water. De fles blinkt weer als nieuw.

0 0


Als je baby pap in de fles krijgt,en de pap is aan gekoekt, doe je eerst een beetje warm water in de fles, even schudden en daarna een klein handje droge rijst erbij in en nog een keer flink schudden. Werkt echt en naar mijn idee minder gevaarlijk dan chemische schoonmaakmiddellen gebruiken.

Jolanda P.
0 0


Vul een schaal met warm water en 2 tabletten steradent. Leg daar de flessen in met dopjes en spenen. Na ca. 10 minuten is alles als schoon! Goed omspoelen.

Carla
0 0


De babyflessen, spenen en fopspenen in een pan met water en azijn te koken. Zo"n 5 minuten. Naspoelen met schoonwater en in de koelkast leggen voor een heerlijke schone koude speen.

0 0


Beetje warm water erin met een beetje rijst plus wat afwaszeep en schudden maar.

Jacqueline Zanting
0 0