Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Balsamico vlek

Hoe kun je een balsamico vlek verwijderen?

Een vlek van balsamico verwijderen via Grootmoeders tips.

Warm water op balsamico vlek

Binnen half uur deppen met warm water.

Yvette87
Tip #11676


BBQ vlek schoon maken met vanish

Een BBQ vlek is makkelijk schoon te maken als je weet hoe je dit moet doen. Na een lekkere BBQ is de kans vaak groot dat je hier een vlek van hebt. Deze zijn makkelijk schoon te maken met wat vanish. Door dit in een sopje van vanish en water een nachtje te laten weken, kun je de vlek er gemakkelijk weer uit wassen.

Julia
Tip #20620


Balsamico vlek

Een Balsamico vlek hoef je eigenlijk helemaal niet moeilijk over te doen. Je moet even kijken hoe het werkt, maar dat is ook het enige. Je zal op de vlek wat extra wasmiddel kunnen doen. Daarna draai je een was met alleen het kledingstuk met die vlek erop er in. Daarna zal de vlek volledig weg moeten zijn. Als dit niet het geval is, doe je het daarna gewoon nog een keer. Het is even kijken hoe vaak dit nodig is, maar vaak valt het met dit soort vlekken wel mee. Anders zal je er altijd wat vanish op kunnen doen om te kijken of dat voor je werkt. Het is wel belangrijk dat je even niets bij in die was doet, anders kunnen daar eventueel ook vlekken op terecht komen. Je kan dan beter het kledingstuk even met niets anders er in wassen. Dat zal een heel stuk veiliger zijn voor de rest van de was.

Vindbaar
Tip #21461


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen