Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Beits vlek verwijderen

Hoe kun je beits uit kleding of andere stoffen verwijderen?

Vlekken van Beits kunnen behoorlijk diep de kleding in te trekken. Bekijk de tips van onze gebruikers om deze vlekken te lijf te gaan.

Ammonia helpt tegen beitsvlekken

Beitsvlekken lijken erger dan ze zijn. Uit bijna alle stoffen is een bietsvlek te verwijderen met water en ammonia. Beitsvlekken in uw tapijt behandelt u met wat tetra, en op niet gekleurde stoffen wil deppen met waterstofperoxide 3% nog wel eens helpen.

Tip #55


Ammonia tegen beitsvlek

Ik heb na het beitjes wel eens last van een vlek. Deze vlekken zien er vaak redelijk heftig uit, maar ze zijn eigenlijk redelijk simpel op te lossen. Door een sopje van ammonia te gebruiken, is het namelijk mogelijk om de vlekken er makkelijk weer uit te krijgen.

Mila
Tip #20621


Beits vlek verwijderen met citroenzuur

Beits vlek verwijderen hoeft zeker niet lastig te zijn. Je kan kiezen voor citroenzuur. Citroenzuur is behoorlijk bijtend, maar voor op een vlek zoals deze is dat ideaal. Je zal direct zien dat het niet lastig is om dit er vanaf te gaan boenen. Je zal even moeten kijken hoeveel citroenzuur je nodig hebt. Dat zal van de vlek gaan afhangen.

Oma
Tip #21463


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen