Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Bessen vlek

Hoe kun je vlekken van bessen verwijderen?

Tips van Oma Weet Raad om vlekken van bessen te verwijderen.

Vlek van bessen weg met witte wijn

Het kledingstuk overgieten met witte wijn er ruim zout overheen strooien (er ligt een zoutlaag bovenop) dan een nachtje laten liggen en de volgende dag wassen.

Angela
Tip #4722


Bessen vlek verwijderen met witte wijn

Ik vind het altijd vervelend om een vlek te krijgen van bessen. Deze zijn namelijk lastig weg te krijgen. Ik ben er echter achter gekomen dat het mogelijk is om dit te doen met witte wijn. Door er wat witte wijn op te doen en hier zout overheen te doen, krijg je de vlek er na een nachtje wachten er netjes weer uit.

Anoniem
Tip #20622


Bessen vlek verwijderen met azijn

Ik had laatst een bessen vlek. Een bessen vlek verwijderen is dus veel lastiger dan dat je zal denken. Ik ben er echt wel eventjes mee bezig geweest. Gelukkig is het mij uiteindelijk gelukt met azijn. Ik heb het azijn er op gesmeerd, waardoor de vlek na het wassen eigenlijk direct verdwenen was. Je moet het er alleen niet in gaan wrijven, want op die manier maak je het uiteindelijk nog een heel stuk erger en dat moet natuurlijk niet.

Oma
Tip #21464


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen