Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Biervlekken

Hoe verwijder je vlekken van bier?

Vlekken van bier verwijderen, met deze tips heb je biervlekken zo weer weggepoetst. De handigste huis-, tuin, en keuken middeltjes van oma helpen je hierbij.

Biervlekken eenvoudig weg met water

Als gemorst bier meteen wordt opgenomen, ontstaat er zelden een vlek. Biervlekken haalt u weg met lauw water en zijn het vlekken van donker bier dan legt u de vlek een poosje in het water te weken. De donkere kleur wordt veroorzaakt door de aanwezige suiker en suiker lost weer op in water. Biervlekken op behang kunt u voorzichtig wrijven met kruimels van oud wittebrood. De biervlek zal dan meestal volkomen verdwijnen.

Tip #56


Biervlek weg halen met brood

Als je bier hebt gemorst kun je dit makkelijk weer weg halen door er een plak wit brood op te leggen. Het bier trekt hier namelijk in. Hierdoor wordt de vlek direct verwijderd. Als er nog wat over blijft, is het mogelijk om dit met wat water weg te spoelen.

Noah.voetbal@outlook.com
Tip #20625


Biervlekken en azijn

Biervlekken zijn lelijk en ze stinken. Krijg maar is goed veel bier over je heen. Dat ga je zeker wel zien. Het is dan erg handig om azijn te hebben. Je kunt het azijn er gewoon overheen doen en daarna wassen. Dat is het en je hebt geen biervlekken meer.

Hennie
Tip #21467


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen