Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Bloedvlekken verwijder je het allerbeste met melk. Tijdens de bevalling van mijn vriendin had de kraamhulp behoorlijk wat bloed over ons tapijt gelekt. Door er melk overheen te gieten en vervolgens weg te wrijven met een droge doek verdween al het bloed. Zelfs de kraamhulp, die al meer dan 30 jaar ervaring had, was verbaasd over het resultaat.

13 6

dit werkt perfect! mijn dochtertje had een bloedneus en er was wat bloed op het tapijt en op de bank gekomen, dit werkt perfect! dankjewel ;).

0

werkt het ook voor oude bloed vlekken op een wit dekbed

0

Wauw, dit werkt echt super goed, bedankt! Onze hond had vannacht een bloedend pootje, dus vanochtend zat de hele vloerbedekking onder met pootafdrukjes... Maar met melk zijn ze heel snel verdwenen! :)

0

Mijn vriend was gaan hardlopen met zijn spierwitte sportschoenen, en zonder dat het hem opviel was zijn teen gaan bloeden. Vooral het stoffen gedeelte zat helemaal onder. Paar scheutjes melk en inderdaad goed schrobben: werkt perfect! Thanks!

0

Mijn katten hadden gevochten en een dag later zag ik pas de schade op mijn vloerbedekking. Zelfs na 24 uur kreeg ik de bloedvlekken er uit door er melk op te gieten en te wrijven met een droge doek. Super! Helemaal blij!! :)

0

Was gevallen en had last van mijn knie, mijn broek was niet kapot dus wist niet dat ik een wond had. Ik kwam er pas laat achter dat er een grote bloedvlek zat. Eventjes inwrijven met melk en het was weg. :)

0

Login om een reactie te geven: