Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Na jaren verschillende tips uitgeprobeerd te hebben, is de tip met de shampoo het aller aller beste! Mijn zoon heeft soms een bloedneus in bed, dan stond ik midden in de nacht met mijn handen in ijskoud water, dit hoeft niet meer. Een twee weken oude bloedvlek heb ik weggewerkt met shampoo: eerst nat maken met koud water, dan shampoo erop doen, in borstelen met een klein borsteltje, je ziet de vlek helemaal verdwijnen na 1 a 2 minuten poetsen, dan in de wasmachine wassen. Weg is vlek.

6 3

Ik had al van alles geprobeerd. Melk, zout. (Biotex, maar dat duurt heel lang en is best een gedoe). Dus heb ik toch eens shampoo gebruikt. Werkt echt perfect! Het meeste is er binnen een paar seconden uit, nu alleen nog in de was. Bedankt voor de supertip!

0

Geweldige tip zeg! Zojuist geprobeerd en het ging er direct uit terwijl het bloed er al een aantal uur ingetrokken was (beddengoed), ideaal!

0

pas wel op met shampoo ik heb het geprobeerd maar door de shampoo is er later in de wasmachine een kleur uit een ander kleding stuk in het shirt gekomen op de vlek plek

0

Login om een reactie te geven: