Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Gele boorden

Hoe krijg je gele vlekken uit een boord van een overhemd?

Gele vlekken in de boord van een overhemd. Hardnekkige gele vlekken in de boord van een overhemd verwijderen kan je proberen met deze huis-, tuin- en keukentips van oma weet raad:

Afwasmiddel met citroen

Om de boorden van overhemden goed schoon te krijgen, kan men ze het beste voordat ze in de wasmachine verdwijnen eerst goed worden ingewreven met afwasmiddel met citroen.

Bert Volkers
Tip #62


Goed borstelen

Boord in smeren met groene zeep goed borstelen daarna in de wasmachine. Groene zeep werkt voor heel veel vlekken b.v ook voor gras vlekken.

Bernadette
Tip #1255


Citroen afwasmiddel erop

Als je vuile boorden van blouses hebt, kun je er ruim afwasmiddel(met citroen)op smeren, heel even in laten weken en in de wasmachine.

Miranda
Tip #2911


Gele boorden op een overhemd? Groene zeep

Ik ga ervan uit dat het hier NIET over de boorden in de keuken gaat maar over de gele boorden van een overhemd. Deze gele boorden krijg je gemakkelijk schoon met een sopje met groene zeep. Heb je zelf geen groene zeep in huis? Gebruik dan Vaniche of een andere vlekkenoplosser.

Birgit
Tip #19321


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen