Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Campari vlekken

Hoe kun je Campari vlekken verwijderen?

Campari vlekken verwijderen uit je kleding, vloerkleed, tapijt of meubilair kan goed en snel met deze tips van oma

Camparivlekken

Camparivlekken wast u gemakkelijk weg met een warm, neutraal sopje. Als de vlek erg oud of hardnekkig is, behandeld u hem voorzichtig te wrijven met een watje gedrenkt in gedenatureerde alcohol. In alle gevallen hierna de wasbehandeling geven die voor de betreffende stof is voorgeschreven.

Tip #64


Campari vlekken weghalen met alcohol

Campari vlekken zijn behoorlijk vervelend. Je wilt er snel vanaf, want het ziet er niet uit. Gelukkig is er wel een manier waarop je er al makkelijk af komt. Als het er niet op een normale manier uitkomt, kun je het met alcohol proberen. Op die manier zal je zien dat het niet al te lastig is om de vlekken te verwijderen. Je zal wel moeten kijken of het niet teveel van het goede is om er alcohol op te doen. Als het met een normaal wasje ook op te lossen is, dan is dat altijd aan te raden. Dan voorkom je namelijk dat de kleding misschien beschadigd wordt doordat je alcohol gebruikt. Het kan ervoor zorgen dat je daarna de kleding misschien weg kan gaan gooien. Dat zal zonde zijn.

Anoniem
Tip #21471


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen