Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Carbolineum vlek

Hoe kun je carbolineum vlekken verwijderen?

Carbolineum Vlekken verwijderen kan onder meer door de vlekken af te wrijven met petroleum. Gebruik deze tips van oma weet raad voor het verwijderen van Carbolineum vlekken.

Carbolineumvlekken verwijderen

Carbolineumvlekken wrijft u in alle gevallen af met petroleum. Daarna de weefsels die gekookt mogen worden, uitkoken in een neutraal sopje, andere weefsels die geen hoge temperaturen kunnen verdragen (kunstroofvezels, zijde, wol), naspoelen in een lauw sopje.

Tip #65


Carbolineum vlek door een tablet

Naar mijn idee heb ik een hele goede uitvinding gedaan. Ik ben er achter dat je bepaalde tabletten kan kopen die de Carbolineum vlek voor je uit de kleding halen. Je hoeft dan niet helemaal moeilijk te gaan doen met bijvoorbeeld een sopje. Het is een kwestie van kijken hoeveel tabletten je nodig zal hebben, maar vaak is het er maar eentje. Je moet deze mee wassen en daarna zal je zien dat de vlekken volledig weg zijn.

Pepsi
Tip #21472


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen