Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Cola vlekken

Hoe kun je cola vlekken verwijderen?

De beste tips om cola vlekken schoon te maken en uit je kleding of vloerkleed te krijgen.

Colavlekken verdwijnen met warm sopje

Colavlekken verdwijnen meestal met een warm sopje. Als dat niet helpt, besprenkel dan de vlek met een paar druppels citroensap, waarna u de stof uitspoelt.

Tip #73


Cola vlekken verwijderen

Als je met cola morst, krijg je te maken met vieze bruine vlekken. Het is gelukkig mogelijk om deze makkelijk te verwijderen met een warm sopje. Als dit niet werkt, is hierbij ook mogelijk om wat druppels citroensap op de vlek te doen.

psv
Tip #20636


Cola vlekken, vanish is de oplossing

Er zijn heel wat mensen die cola drinken. Er zullen dan ook wel heel wat mensen zijn met dezelfde problemen. Als ik cola drink, valt het wel eens. Daarom had ik een oplossing nodig voor de vlekken. De cola vlekken kan ik dus heel makkelijk weghalen met vanish. Vanish haalt alles eigenlijk er direct al uit. Ik heb er helemaal geen last meer van en het kost ook niet al te veel moeite. Ik gooi er eigenlijk altijd iets meer op dan dat nodig is, maar dat lijkt prima te werken.

Cola
Tip #21478


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen