Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ecoline in kleding krijg je eruit met melk. Leg de vlek of het hele kledingstuk in de melk, na een tijdje is de vlek verdwenen.

Marjo
5 2


Voordat je gaat werken met ecoline een bakje met melk en een borsteltje klaarzetten. Na afloop gelijk je handen afborstelen met melk. Gebruik geen water! Evt. Met een schuursponsje. Dan is je huid gelijk weer schoon. Wacht je te lang dan trekt de ecoline in je huid.

Tanja
0 0


Gewoon een paar keer goed boenen met een flinke klodder afwasmiddel aan de binnen kant en buitenkant van het kledingstuk of laken, goed uitspoelen en de vlek is verdwenen! (Ook te gebruiken bij cassisvlekken)

0 0


Vlekken van ecoline zijn vaak moeilijk te verwijderen. Om ze te verwijderen moet je direct boenen met water en zeep. Is dat niet afdoende dan kun je ook verdund bleekwater gebruiken. Let wel op de kleurvastheid van het materiaal!

Rita Verdonk
0 0


Ecolinevlek natmaken (warm of koud water) en dan met Ossegalstick insmeren, uitboenen, uitspoelen en in de wasmachine bij het normale wasgoed doen.

Karin
0 0


Met groene zeep krijgt je ecoline er uit. Eerst inlaten weken en daarna uitspoelen met water. Dus niet wassen met wasmiddel.

0 0