Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Frituurvet verwijderen

Hoe kun je vloeibaar frituurvet verwijderen?

Vlekken van vloeibaar frituurvet schoonmaken: met deze tips krijg je frituurvet goed weg uit onder meer je kleding. Snel, goed en gemakkelijk vetvlekken verwijderen met oma weet raad.

Kranten zuigen frituurvet op

Als je Frituurvet of olie hebt laten vallen. Gooi er dan kranten op. De kranten zuigen al het vet op. Het meeste vet wat er ligt is opgezogen door de kranten maar er blijft altijd een vette laag op het laminaat of tegels over. Pak nog 2 kranten en doe die als schoenen afgebonden door een elastiekje om uw voeten. Het ziet er misschien raar uit, maar schuifel zo door de kamer waar het vet is gevallen heen. De kranten nemen het aller laatste beetje vet op en je ziet er niets meer van als je het goed doet. Ook is dit heel handig want je neemt meteen al het stof mee wat op de grond ligt.

Lizzy
Tip #5803


Dasty krijgt frituurvet uit kleding

Frituurvet op je kleding? Spuit het in met dasty (koop je bij de Wibra voor 1.99) laat een uurtje intrekken.  Daarna wassen op 40°C en weg is de vlek.

iedje
Tip #15480


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen