Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Granaatappelsap vlek

Wat te doen als je sap van de granaatappel hebt gemorst?

Met deze tips van oma krijg je ook de hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld granaatappel weer uit je kleding, broek of meubilair

Hardnekkige vlek verwijderen met vaatwasmiddel

Heeft u een vlek door granaatappelsap of ander hardnekkig sap wat moeilijk uit uw kleding te verwijderen is? Strooi in een emmer een laagje poeder vaatwasmiddel en vul de emmer met warm water. Leg hierin uw kledingstuk en laat even weken. De vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

M Gloudemans
Tip #14686


Granaatappelsap vlek verwijderen met afwasmiddel

Granaatappelsap laat rode vlekken achter die na een tijdje bruin worden. Deze zijn gemakkelijk te verwijderen door een sopje van afwasmiddel. Als je dit in een emmer doet met warm water. Na je kledingstuk hier een tijdje in te laten weken, is de vlek er na het wassen er weer gemakkelijk uit.

Sara
Tip #20643


Granaatappelsap vlek met bezinezeep

Als je granaatappelsap wilt verwijderen uit je kleding, zal je dit kunnen doen met bezinezeep. Dit is hele sterke zeep die de granaatappelsap vlek er zeker weten wel uit kijkt. Je kan dit gewoon kopen in verschillende winkels. Natuurlijk zal je ook online kunnen gaan kijken of daar misschien nog verschillende producten te vinden zijn. Het is maar net wat je zelf wilt.

Granaat
Tip #21485


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen