Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haarverf vlekken

Hoe kun je haarverf uit kleding verwijderen of van andere plekken zoals meubels?

Haarverf uit kleding en meubels verwijderen gaat makkelijker met deze handige tips van oma weet raad.

Haarverf Vlekken: As

Als je van jouw Haarverf af wilt op je gezicht doe dan het volgende: Maak een doekje nat. Dip dat doekje in de as uit de asbak. Maak met het doekje waar dus wat as op zit jouw gezicht schoon. De vlekken van haarverf zullen al snel verdwijnen. 

Ryanne
Tip #5637
0 0
Afwasmiddel verwijdert haarverf van handoek

Haarverf op uw handdoek? In smeren met afwasmiddel even laten in trekken en grondig uitspoelen en wassen (wassen kan zowel handwas als machine). En uw vlekken zijn er zo uit

Tip #7262
0 0
Tandpasta verwijdert haarverf op wastafel

Zit er wat haarverf op uw wastafel. Met wat tandpasta gaat het er zo vanaf!

S. van Kleef
Tip #1511
0 0
Haarlak op vlekken spuiten

Bespuit de vlek royaal met haarlak daarna in de wasmachine, na het wassen is de vlek verdwenen.

Chantal
Tip #1675
0 0
Haarlak spuiten op haarverf op kleding

Haarverf op kleding? haarlak erop spuiten en daarna in de wasmachine wassen. Vlekken verdwijnen gegarandeerd.

Tip #2039
0 0
Haarlak op haarverf vlek verwijdert na wassen

Haarverf in u kleren spray haarlak erop laten drogen en wassen maar!

Ricella
Tip #2072
0 0
Haarverfvlekken voorkomen door crème te smeren

Ik las hier dat je de vlekken van haarverf bij je haargrens kan verwijderen met as. Je kan ze ook voorkomen door van te voren creme aan te brengen. Waar je dan verf knoeit kan je er zo weer met een watje of een stukje keukenpapier verwijderen.

Yasmine
Tip #2248
0 0
Permanent vloeistof verwijdert vlekken haarverf

Als je vlekken hebt in je gezicht door haarverf gaat dat er heel makkelijk af door een watje met permanent vloeistof. Maar het beste werkt toch door voor het verven creme langs de haargrens te smeren. Als je vlekken van haarverf op (was)meubels of in kleding/ handoeken hebt kun je dat of met haarlak insprayen en dan gewoon schoonmaken. Maar je kunt ook een scheutje permanentvloeistof toevoegen aan de was of op de vlek aanbrengen en dan schoonmaken. Wat ook goed bij textiel werkt is trisel.

MOo
Tip #2515
0 0
Wasbewegingen maken voordat je verf uit haren spoelt

Voor je de verf uit je haren spoelt kan je het beste wasbewegingen maken. Haarverf op haarverf laat namelijk los. Door de wasbeweging (het gaat echt alleen om de beweging)laat de verf op de hoofdhuid los.

Margreet
Tip #4669
0 0
Randen van huid insmeren met vaseline

Voor dat je je haar gaat verven langs de haargrens op voorhoofd, slaap en bij de ore n(ook de randen van je oorschelp) insmeren met vaseline. Na het verven haal je het zo met een watje weg en wat er nog zit gaat er met uitspoelen wel af. Smeer eventueel ook wat vaseline op je nek.

Sylvia Tang
Tip #10038
0 0
Glorix en laten werken

Met donkere haarverf op heel dure witte badmeubel deur geknoeid. Echt van alles geprobeerd maar niets heeft geholpen. Tot losschroeven deurtje en horizontaal plaatsen van deurtje met gebruik van glorix dikke bleek onverdund en dan 6-8 uur laten werken. En weg was de 1 cm dik, 20 cm lange streep!
Nu bleek netjes wegvegen en klaar!

Umit
Tip #16398
0 0