Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Jus vlekken

Wat kan je het beste doen tegen jus vlekken in kleding?

Jus vlekken in kleding verwijderen gaat effectief, goed en snel met deze tips en huis, tuin en keukenmiddeltjes van oma weet raad.

Jusvlek verwijderen met wasbenzine

In het algemeen kan men zeggen dat we eerst het vet uit de jus moeten verwijderen. Dat doen we met wasbenzine of tetra. De vlek die dan nog resteert, halen we weg met een oplossing warm water en een scheut ammonia.

Tip #95


Jusvlek weg halen met wasbenzine

Jus is vaak erg vet. Hierom kan dit lastig zijn om weg te halen als het een vlek is geworden. Echter is het mogelijk om dit te doen met wasbenzine. Als er nog een vlek over is, is het mogelijk om deze te verwijderen met een sopje van ammonia.

Walid
Tip #20650


Jus vlekken schoon maken met talkpoeder

Als je jus vlekken wilt weghalen met talkpoeder, is dat zeker een goede optie. Talkpoeder maakt alles een heel stuk minder vet, dus je kan het dan er veel makkelijker af krijgen dan wanneer je wat anders gebruikt. Als je het daarna wast, zal je direct zien dat de vlekken er uit gaan. Je kan dan het beste een erg dikke laag van talkpoeder aan brengen op het kledingstuk.

Anoniem
Tip #21492


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen