Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kattenhaar verwijderen

Hoe krijg je kattenhaar van meubels en kleding?

Kattenhaar verwijderen van meubels en kleding gaat effectief, goed en snel met deze tips en huis, tuin en keukenmiddeltjes van oma weet raad.

Kattenharen verwijderen met natte keukenrol

Veeg je kleding of bankstel gewoon eens af met een vochtig stuk keukenrol of een vochtige lap. De haren rollen samen en zijn zo te pakken. Werkt ook goed op vloerbedekking.

Gonnie
Tip #2847


Kattenharen verwijderen met tape

Kattenhaar krijg je makkelijk van je kleding door een stuk tape met de plakkende kant naar buiten om je vingers doen en klop over de stof, de kattenharen zijn er snel uit.

Inge
Tip #2689


Kattenharen verwijderen met ramentrekker

In de zomer kan een witte kat goed uitharen. Dit is ook goed te zien op je bank. Ga er met een ramentrekker overheen, en je trekt alle haren eraf.

Patries
Tip #4239


Tips tegen kattenharen

Kattenharen op de bank? Stofzuig eerst de bank, trek daarna een plastic handschoen aan en veeg de over de bank heen, de haren zullen allemaal op een hoopje komen te liggen, daarna gewoon opzuigen en weg zijn de haren. Dit werkt ook goed voor kleding, tapijten en katten- en hondenmandjes.

Lieke
Tip #5838


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen