Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Keramische kookplaat

Hoe kun je het beste een keramische kookplaat schoonmaken?

Keramische kookplaat reinigen kan met heet water, maar wist je dat deze andere middeltjes en tips helpen bij het goed en grondig schoonmaken van een keramische kookplaat

Keramische kookplaat poetsen met tandpasta

In plaats van met duur schoonmaakmiddel de keramische kookplaat te reinigen, kan de plaat ook makkelijk glanzend schoon worden door een beetje tandpasta te gebruiken op een stuk keukenpapier! In- en later weer uitwrijven en eventueel nat afnemen.

Josee
Tip #4628


Keramische kookplaat schoonmaken met spoelglansmiddel

Maak de kookplaat normaal schoon en daarna met een schone doek met daarop spoelglansmiddel voor de afwasmachine, de plaat ziet er weer als nieuw uit.

Janke
Tip #2018


Keramische kookplaat schoon met zilverpoets

Keramische kookplaat schoonmaken kan heelgoed met zilverpoets. Gewoon gebruiken zoals op de verpakking staat en je kookplaat wordt streeploos schoon.

Ping van Loon
Tip #5664


Kookplaat schoonmaken met houten spatel

Ga nooit met scherpe metalen voorwerpen aan de slag op de kookplaat, dat geeft alleen maar schade. Gebruik voor hardnekkig vuil de houten spatel en krab/duw het er vanaf door de spatel schuin over de kookplaat te laten gaan.

Sjelsjel
Tip #16581


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen