Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Nagellak verwijderen

Hoe kun je het beste nagellak verwijderen?

Met deze handige tips kun je goed en makkelijk nagellak verwijderen maar ook nagellak vlekken wegpoetsen en verwijderen:

Hairspray krijgt nagellak van tegels

Nagellak op tegels: Spuit er war hairspray op. Veel effectiever dan deodorant.

Kaat Verhofstadt
Tip #9615


Verwijder nagellak met verfkrabber

Nagellak is gemeen spul. Het is moeilijk te verwijderen zonder schade achter te laten. Nagellak lost op in aceton, maar we weten dat het gebruik van aceton toch risico´s oplevert. Gedroogde nagellak op gladde vlakken als parket en linoleum kunnen we eigenlijk alleen maar afdoende verwijderen door ze af te krabben. Met een beetje handigheid lukt dat in één handbeweging met een verfkrabber, een schraapstaal of een recht afgesneden stukje glas. De kale plek die overblijft maakt u goed schoon met zo weinig mogelijk water, waarna u de plek dik in de was zet. Na een poosje de overtollige was weghalen en opwrijven.

Tip #150


Nagellak in tapijt inspuiten met parfum

Als je nagellak per ongeluk in het tapijt zit, spuit er dan flink wat parfum op met alcohol erin. Laat het een minuutje inwerken, dep het daarna even.

Romy
Tip #2135


Deodorant spuiten op nagellak vlekken

Als je nagellak vlekken hebt, moet je er deodorant met alcohol er op spuiten. Even deppen, (niet wrijven dan wordt de vlek groter), en weg is de vlek.

Tip #5442


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen