Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Teer verwijderen

Hoe kun je teer uit kleding verwijderen?

Teer uit kleding verwijderen gaat goed en effectief met deze tips van oma

Teervlekken in kleding: afwasmiddel

Teervlekken in uw kleding? Smeer de plaats in met afwasmiddel, laten drogen en dan wassen in de wasmachine.

Tip #192
0 0
Veeg teer van voeten

Als je aan het strand teer aan je voeten krijgt kun je met een beetje creme op een doekje het er heel makkelijk afvegen.

Tip #193
0 0
Boter krijgt teervlekken weg

Teer of andere hardnekkige vlekken op de auto haal je er snel af door er eerst boter op te smeren.

Tip #194
0 0
Smeer boter op teer in kleding

Als je nat teer in je kleren hebt. Dan moet je er boter op smeren en dan een beetje boenen, het werkt echt, probeer maar.

Kim Guibert
Tip #2519
0 0
Boter verwijdert teer uit textiel

Teer- of asfaltvlekken in textiel kun je insmeren en inwrijven met boter of margarine en een tijdje in laten trekken. Dep dan met celstof de smurrie op en geef zonodig een 2de behandeling etc..Verwijder tenslotte de overgebleven "schone" vetvlek door een dun laagje wc papier onder en op de vlek te leggen en er met een heet strijkijzer overheen te strijken.

M. Berends
Tip #2648
0 0
Tolueen verwijdert teervlekken

Afwrijven met een doekje gedrengd in Tolueen. Op stof, achteraf de gedroogde stof laten weken in een oplossing van Pernatriumcarbonaat.

Smets Jules
Tip #4253
0 0
Wrijf teer weg met margarine

Gebruik hiervoor gewone tafelmargarine. Wrijf het teer met wat margarine in en haal het met een doekje weg. Het teer verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Jac
Tip #4950
0 0
Boter verwijdert teer van auto

Teer op Uw auto? niet te geloven maar dit is heel gemakkelijk te verwijderen met echte boter. De boter restjes gaan er met gewone autoshampo vanaf.

Jan v.d.Pol
Tip #5782
0 0
Boen teer weg met handwaspasta/garagezeep

Handwaspasta /garagezeep op een doekje, beetje nat maken en boenen en voila: de vlek is weg. Ook als de kleding al in de was is geweest en als de vlek er al maanden inzit.

Renate Boeters
Tip #9513
0 0