Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Tegelvoegen reinigen

Hoe kan je tegelvoegen reinigen en schrobben?

Tegelvoegen zijn lastig te reinigen omdat ze iets dieper zitten en water vaak vasthouden. Wij leggen graag uit hoe je deze tegelvoegen het beste kan schrobben.

Reinig voegen met bakpoeder

Vieze voegen tussen de tegels zijn goed te reinigen met een oplossing van bakpoeder. Met een (tanden)borstel de voegen reinigen. Bakpoeder is in grote verpakking in de chinese supermarkt of toko voordelig te koop en kan ook voor veel andere zaken gebruikt worden.

Gabriel Rybier
Tip #3435
3 0
Schrob tegelvoegen schoon met tandpasta

Uw vuile voegen worden weer wit als u ze met een tandenborstel met witte tandpasta schrobt, de tandpasta pas verwijderen als het opgedroogd is.

Jamme
Tip #1532
1 4
Muren insmeren met bleek en soda mengsel

Bij schimmel tussen de voegen en aanslag op de tegels maak ik altijd een mengseltje van bleek en soda. hier smeer in de muren mee in en laat dit een kwartier intrekken.
daarna afspoelen met water en de muren zien er als nieuw uit.

Linda
Tip #2432
1 0
Voeten schoon met glasdoekje of schuursponsje

Vieze voegen worden makkelijk schoon met glasdoekjes of schuursponsje en schoonmaakazijn. Marjan.

Tip #7479
0 0
Azijn met een tandenborstel

De voegen krijg je goed schoon met gewone azijn.Ik spuit de azijn op de voegen ga bij hardnekkig vuil er even met een tandenborstel over. Even naspoelen en de klus is klaar.

Tip #8417
0 0
Water mengen met chloor

Lege spuitfles vullen met deel heet water deel gloor inspuiten.....inwerken en naspoelen..

Wendy Blok
Tip #14491
0 0