Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vulpen vlekken

Hoe kun je vulpen vlekken verwijderen?

Met deze tips kun je goed de inkt van vulpen vlekken uit bijvoorbeeld kleding of van de tafel of muur verwijderen

Melk krijgt vulpen uit kleding

Mijn zoon uit groep 4 kneep zijn hele vulpen leeg boven zijn trui.... wat dom en natuurlijk een boze mama. Na zoeken op internet toch maar de tip van de melk proberen, want de trui is toch al zo vies, dat hij waarschijnlijk in de container beland. De trui in een tupperware trommel, 1 liter melk erbij gedaan, deksel erop, goed schudden, lucht laten ontsnappen, nog 2 keer herhalen, schudden en ontluchten. Toen een nacht laten staan. Volgende morgen de blauwe melk door de goot en de trui in de wasmachine. Wat denk je? Helemaal schoon. Nooit verwacht, geprobeerd en gelukt!

Janine de Blois
Tip #5541


Vulpen vlekken met melk verwijderen

Melk doet echt wonderen bij inkt. De inkt van een vulpen wil je niet in je kleding hebben. Helaas gebeurt dit soms wel. Ik heb dus een tip gelezen die echt werk. Je giet melk bij de trui en dit doe je in een bak. De bak ga je een aantal keer hard schudden en je kan hem dan een nachtje laten staan. Als je dat gedaan hebt, zal je de volgende ochtend waarschijnlijk blauwe melk zien. Dan kun je direct de trui gaan wassen. Als de trui gewassen is, zie je direct dat het er allemaal uit is.

Anoniem
Tip #20736


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen