Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Watervaste stift op gladde oppervlakken haal ik altijd weg met deodorant. Gewoon opspuiten en met een doekje/keukenrol weghalen.

5 6


Je kunt het van objecten verwijderen met nagelakremover.

3 2


Als er met watervaste stift op een whiteboard is geschreven laat dat zich niet verwijderen met de bordewisser. Trek de letters met diezelfde watervaste stift na en veeg onmiddelijk weg. (de stift maakt de oude inkt weer 'zacht').

1 2


Krijg je per ongeluk watervaste stift op je kleren, dan krijg je dit er heel gemakkelijk uit met melk.

1 0


Heb je op je tafel, buro of een ander glad oppervlak vlekken van een watervaste viltstift? Ga dan over de vlek met een whiteboard stift. Daarna kun je het zo afvegen.

1 0


Watervaste stift is van zo goed als alle oppervlakten te verwijderen met deodorant. Dan zal een spay gebruiken. Deodorant tast ook de meeste ondergronden niet aan.

0 0


Ik heb 8 manieren geprobeerd om watervaste stift van hout te verwijderen; cif, scheerschuim, tandpasta, deodorant, whiteboardstift, haarlak noem maar op. Er zijn nog 3 andere manieren waarvan vaak wordt gezegd dat ze werken; alcohol, nagellakremover en spiritus. ga dit proberen, denk wel dat het werkt.

0 0


Permante stift op meubels (bv., kast)? Deze gaan weg door nagellakremover. Doe een beetje op een watje over de vlek heen wrijven en weg is de vlek. Je hoeft niet te boenen niks!
Super tip!!

0 0


Watervaste viltstift vlekken kunnen verwijderd worden met tandpasta.

0 0


Verwijderen van watervaste stift op een glad oppervlak gaat goed met oogmake-up removerpads.

0 0


Gewoon met alcohol verdwijnt als sneeuw voor de zon.

0 0


Door toeval ben ik er achter gekomen dat deze vlekken te verwijderen zijn met een beetje spiritus. Dep met een stuk keukenrol de vlek en hij verdwijnt als sneeuw voor de zon.

0 0


Gewoon met alcohol, verdwijnt als sneeuw voor de zon.

0 0


Als je watervaste stift op een glad oppervlak hebt bijvoorbeeld een tafel dan kan je het heel makkelijk verwijderen met gewoon een gum. Gum het weg en je vlek is verdwenen.

0 0


Waarschijnlijk al eens gepubliceerd, maar het werkt dus echt! Gebruik deodorant voor het verwijderen van watervaste stift op koper en andere materialen. Even sprayen en wegvegen met keukendoek.

0 0


Deodorant en make-up remover werken niet. Nagellak remover werkt als de beste. Gewoon op een watje doen, goed boenen en de vlek is zo weg.

0 0


Watervaste stift kan heel gemakkelijk verwijderd worden met haarlak.

0 0


Heeft uw kind met watervaste stift op uw houten meubels geleurd? Haarlak erop spuiten en afnemen met een stuk keukenpapier, en weg is de stift.

0 0


Gebruik nagellak remover. Met of zonder acenton, dat maakt niks uit. Ik heb zonder aceton gepakt en het werkt uitstekend.

0 0


Om watervaste stift uit je kleding te krijgen: - neem een bakje en mix nagellakremover met een beetje melk - gooi een beetje van het mengsel over de vlek en schrob met een oogmake-up remover pad. - doe een theelepeltje scrubzout over de vlek - schrob met de achterkant van het lepeltje - herhaal deze stappen tot de vlek verdwenen is

0 0


Ik had een paar lange strepen op mijn whitebord die waren getekent met watervaste stift. Ik heb alle tips geprobeerd, van nagellak remover tot deodorant, maar kreeg het er niet vanaf. Uiteindelijk ben ik zelf tot de oplossing gekomen: gebruik cif cream! Ik gebruikte een nat sponsje wat cif cream en begon hard te boenen. Na een tijdje waren alle strepen weg.

0 2


Ik heb een hoop dingen geprobeerd maar niks werkte en het werd alleen maar erger. Maar deze tip werkt echt! Pak een whiteboard marker en schrijf over de permanente streep heen, daarna dep je het met een nat doekje en daarna gum je er over heen met een gum! Zo simpel is het, ik wens je succes.

0 0


Kunstwerkjes en krassen gemaakt met een permanent marker/watervaste stift, zijn gemakkelijk te verwijderen met nagellak remover.

0 0


Spuit haarlak op de vlek en doe daar wat tandpasta over heen. Werkt dat niet gebruik dan deo.

0 0


Watervaste stift op PVC-vloer: Als je tijdens het leggen van je PVC-vloer een keer uitschiet met je watervaste stift, dan kun je deze vlek gemakkelijk verwijderen met deodorant. Zelfs maanden nadat de stift is aangebracht verwijdert dit de vlek. Van dichtbij spuiten op de vlek en je ziet meteen dat de stift begint uit te lopen. Even overheen met een oude doek en weg is de vlek!

0 0