Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Leg er een katoenen keukendoek op en strijk de plek ongeveer een halve minuut met een matig warm strijkijzer. De condens die onder de laklaag zit en de kringen veroorzaakt, verdampt en weg kring.

9 7


Er zat een witte kring op mijn donkerbruine gelakt tafel. Een katoenen theedoek erop en de strijkijzer op een lauwe stand 20 seconden erop en de witte kring was echt weg.

2 2


Zeer makkelijk gewoon strijkijzer pakken en je tafel strijken. Hier alle witte kringen die er al jaren in zaten eruit gekregen.

Ilona
2 1


Ik heb een donkerhouten tafel met witte kringen van kopjes thee en koffie. Ik heb alles geprobeert totat ik een tip kreeg van de winkel waar ik hem gekocht hebt. Neem de fijnste staalwol die er is, poets de vlek weg, daarna met donkere was de hele tafel insmeren, even intrekken, en uitpoetsen, succes verzekerd.

Corrie
1 1


Heb je witte kringen van een glas in een houten tafel, gebruik wat as (van sigaretten of uit een houtkachel). Meng dit met olie (eender welke) en wrijf dit over de vlek. Werkt prima.

Lea
0 0


Theepot of iets anders heet op een houten gelakte tafel gezet? Dit is de condens die onder de laag blijft hangen. Zet de föhn erop! Ligt aan de föhn welke stand, als het goed is verdwijnt de vlek als sneeuw voor de zon! Met een bepaalde lichtval blijf je het zien, maar je tafel is niet meer 'verpest'.

Eva-Luna Kamer A'dam Gezocht Schulte
0 0