Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

zweet voeten en schoenen

Forum  ›  


zweet voeten en schoenen

Na het sporten zijn vaak mijn voetbalschoenen enorm aan het stinken. Ik zou er alles voor over hebben om deze zweetlucht en vieze geur uit mijn schoenen te verwijderen. Hoe en met wat krijg ik de stinklucht uit men schoenen en zweetvoeten.

Anoniem

5

Koop normale (witte ) azijn. ga een week lang, elke avond in een badje zitten met pure azijn. dat bestrijdt de geur. en t komt niet snel terug. doop je schoenen in azijn en laat t drogen. daar is de geur ook weg dan. draag schoenen niet meer dan 1 dag achter elkaar, dan kan t goed luchten, en probeer geen sokken aan te trekken, of katoenen sokken.

0

Je kunt ook voor een paar dagen een theezakje in elke schoen te stoppen, dit werkt echt! (Zorg wel dat het lekker ruikende thee is ;))

0

draag katoenen sokken dan zweet je minder en dan stinken je schoenen ook niet!

0

of koop schoenen deodorant voor frisse schoenen :D

0

Gebruik ook zeker goede sokken om zweetgeur te voorkomen. Azijn en Citroen nemen overigens geur weg. Deze kan je dus in de schoenen leggen na het sporten.

0

Login om een reactie te geven: