De beste tips

Bloedluis

#1. Mijn tips om bloedluis te bestrijden.

Er zijn zeer veel middeltjes op de markt die bloedluis aanpakken en ervoor kunnen zorgen dat er minder bloedluis in bijvoorbeeld jouw kippenhok terecht komt. De beste manier om bloedluis te bestrijden is via kleine valletjes die bladluizen aantrekken en bestrijden. Het is een relatief makkelijk vorm van luizen om te bestrijden.
Bloedluis

#2. Feromask Spray

Feromask Spray is een goed product om ervoor te zorgen dat je van de bloedluis af kan komen. Vooral als ze het leven van je kippen zuur maken.
Bloedluis

#3. Bloedluizen bestrijden met behulp van een val

Naast het gebruik van roofmijten, is er ook de mogelijkheid om een zogenaamde bloedluisval in te zetten.

Deze val bestaat uit een karton van 14 bij 20 cm dat is geïmpregneerd met een feromoon (lokstof) dat zowel mannelijke als vrouwelijke bloedluizen aantrekt.

Aangezien bloedluizen de neiging hebben om zich te verstoppen in donkere plekken om zich voort te planten, is het karton een ideale schuilplaats.

Zodra de bloedluizen zich op het karton verzamelen, kunt u het karton verwijderen en legen (of vernietigen), wat resulteert in minder overlast van bloedluizen, met name voor uw dieren.

Dit vormt een doeltreffende aanpak om levende bloedluizen te bestrijden en vormt een waardevolle aanvulling op het gebruik van roofmijten.