Subcategorieën
Populaire tips
Super
Meng cacao met yoghurt en voeg een snufje kaneel toe. Om de consistentie te verstevigen, kun je een beetje gelatine of agar agar toevoegen. Laat het mengsel een dag in de koelkast opstijven voordat je het serveert.
Zelf limonade ijsjes maken
Water invriezen
Hey, wil je ijsblokjes maken? Lees dit dan
1. Neem een bakje met vormpjes en giet water in elk vormpje.
2. Leg ze ergens appart in de vriezer en wacht 1-2 dag(en)
3. Haal de blokjes eruit en geniet van een heerlijk koud drankje!
Tip: je kan ook fruit in de vormpjes leggen voor het invriezen.
Hopelijk was dit een duidelijke stappenplan en heb je er veel aan😊
Kruiden en bloemen in ijsblokjes
Bouillon door de gehakt
Populaire onderwerpen
Meest besproken onderwerpen
Nieuwste tips
Bouillonblokjes bewaren hoelang in gesloten bus
Bouillonblokjes bewaren hoelang in gesloten bus
Droogblazen met bladblazer
Bij nog vochtige diepvrieskast! Gebruik de bladblazer om het rest water uit de kast te blazen met krachtige luchtstraal.
Maiskolf bereiden - maiskolf op de barbeque of grill
Maïskolven kun je op verschillende manieren bereiden, wat ons betreft is de maiskolf het lekkerste van de grill of de barbecue, dat komt natuurlijk ook samen met het feit dat als de barbecue gebruikt wordt het lekker weer is.
Maar hoe maak je een maiskolf nou lekker klaar? Dat is op zich niet heel moeilijk.
- Zorg dat je goede verse maiskolven hebt, die liefst niet voorgekookt zijn.
- Voor je de maiskolf op de barbecue of op de grill gooit is het goed om hem van te voren even te koken. In 10 minuten kook je een maiskolf voor, voor op de barbecue.
- Bestrijk na het koken de maiskolven met bijvoorbeeld wat boter of citroenboter. Nu zijn ze klaar voor de barbecue, afhankelijk van de temperatuur van de barbecue ben je zo’n 5 – 15 minuten bezig.
- Zorg erg voor dat de maiskolf niet aanbrandt maar het is wel erg lekker als er een rokerige / grill smaak aan komt. Dat kan overigens ook door ze onder de grill te leggen in de oven.
- Als de mais beginnen te kleuren en goudbruin en gaar zijn haal je ze eraf.
- Eventueel serveren met wat boter en zout of natuurlijk wat je er zelf bij vindt passen.