Subcategorieën
Populaire tips
Doordrenkte handdoek in de vriezer
Makkelijk gehakt rullen door aardappelstamper
Bouillon door de gehakt
Gehakt maken met bouillon
2 tot 4 minuten per kant
Het beste is om de filet mignon te grillen op een hoge temperatuur. 2 tot 4 minuten per kant en vervolgens kan je het beste de filet mignon pakken en deze in aluminiumfolie wat na te laten warmen waarna je de filet mignon opdient.
Populaire onderwerpen
Meest besproken onderwerpen
Nieuwste tips
Super
Meng cacao met yoghurt en voeg een snufje kaneel toe. Om de consistentie te verstevigen, kun je een beetje gelatine of agar agar toevoegen. Laat het mengsel een dag in de koelkast opstijven voordat je het serveert.
Water invriezen
Hey, wil je ijsblokjes maken? Lees dit dan
1. Neem een bakje met vormpjes en giet water in elk vormpje.
2. Leg ze ergens appart in de vriezer en wacht 1-2 dag(en)
3. Haal de blokjes eruit en geniet van een heerlijk koud drankje!
Tip: je kan ook fruit in de vormpjes leggen voor het invriezen.
Hopelijk was dit een duidelijke stappenplan en heb je er veel aan😊
Bouillonblokjes bewaren hoelang in gesloten bus
Bouillonblokjes bewaren hoelang in gesloten bus