Populaire tips
Slagroom stijf schudden
Het werkt zo…
Vul een glazen potje (goed schoongemaakt) voor de helft met slagroom en suiker. Gebruik hiervoor één eetlepel fijne kristalsuiker voor 125 milliliter room.
Draai vervolgens de deksel stevig op het potje en shaken maar! Na ongeveer twee tot drie minuten (afhankelijk van hoe hard en snel je schudt) voel je dat de room plotsklaps een stuk minder heftig ‘beweegt’ en dus al lobbig is geworden. Vanaf hier moet je goed opletten en af en toe spieken of de dikte van de slagroom naar wens is.
Stoofvleeskruiden in theebuiltje
Stoofperen Oma’s recept veel kaneel
Grootmoeders stoofvleeskruiden gebruiken
Slagroom kloppen zonder mixer met garde
Populaire onderwerpen
Meest besproken onderwerpen
Nieuwste tips
glitter gert
als je wentelteefjes maakt met je oma heb ik het perfecte recept voor je. het enige wat je moet doen is een recept opzoeken en dan dat recept gewoon volgen.