Populaire tips

CD schoonmaken

Lauw water en handzeep

Was de cd met lauw water en een beetje handzeep of afwasmiddel. Je kunt dit het beste met de hand doen (zorg dat je geen ringen om hebt i.v.m. krassen).
Computerscherm schoonmaken

Beeldscherm schoonmaken

Als je een computer beeldscherm goed wilt schoonmaken begin je met plumea of ragebol om alles goed te ontstoffen, daarna pak je een microvezeldoekje en ga je goed over het scherm en alle hoekjes geen. Doe dit met een klein sopje met wat allesreiniger. Vervolgens droog je alles goed op met een handdoek of theedoek. Daarna kan je weer lekker gamen!

Computer schoonmaken

PC schoonmaken

Eens per jaar maak ik mijn PC schoon, d.w.z. alles gaat eruit, voeding, schijven, geheugen enz. behalve het moederbord plus processor. Met spuitbus samengeperste lucht kast van binnen schoonblazen, losse delen apart schoonmaken. Daarna alles weer inbouwen en aansluiten. Overigens geen werkje voor beginners
Computer schoonmaken

Sneller werkende PC

Ga na voor het werk dat je op je computer doet of de pc vaak op jou(w invoer) moet wachten of dat jij op de pc moet wachten. Is dat laatste het geval, duik dan de energie-instellingen in die je vast met goede bedoelingen op maximale energiebesparing hebt gezet en zet deze op maximale prestaties. Hierdoor zal de pc de taak sneller afwerken, ben je sneller klaar en kan de pc sneller uit. Op het einde van de rit bespaar je alsnog energie.
Windows Defender tijdelijk uitschakelen

Uitzetten Windows Defender

Je kan windows defender tijdelijk uitzetten, let wel op dat je dan ook dus geen Windows beveiliging aan hebt staan en virussen en dergelijke voor problemen kunnen zorgen.

  1. Start
  2. Instellingen
  3. Bijwerken en beveiliging
  4. Windows beveiliging
  5. Virus en bedreigings beveiliging
  6. Instellingen beheren
  7. Realtime Beveiliging op uit

Nieuwste tips

Omegle gebruiken

Niet doen

Gewoon niet aan beginnen dit soort chat roulette programma's, kan alleen maar gedoe opleveren als je niet PRECIES weet wat je aan het doen bent. Er is een eeuwenoud gezegde: Als je niet zelf aan het jagen bent dan wordt er op je gejaagd. 

Screenshots Maken

Android Screenshot

Bij een Android telefoon doe je het volgende:

  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
WIFI wachtwoord achterhalen

Kijk op de modem!

Achterop de moden staat vrijwel altijd een stickertje met het WIFI wachtwoord van jouw netwerk! Je moet dus even de modem zoeken en dan kijken naar het wachtwoord.