Populaire tips

Haar sneller laten groeien

Lang en dikker haar krijgen

Doe rijst kan elke soort rijst zijn ongv 2 eetlepels in een kom beetje water erbij , de rijst 1 x wassen en het water weg gooien dan doe je voor de tweede x water bij en doe je het in de glazen kommetje of beker met deksel doe hem dicht en zet het voor 24 uur in de koelkast. Na 24 uur in een spuitflesje doen daarna is het klaar voor gebruik dan spuit je het op Je hoofdhuid en haren en masseer je het hoofdhuid laat het voor minimaal 2 uur in je haar daarna kan je het wassen met shampoo je kan dit 2 x per week in je haar spuiten en daarna kan je weer vers maken heel simpel maar werkt super goed !
Haar sneller laten groeien

Dikker en snel groeiend haar

Olie koken kruidnagel erin 2 rode teentjes knoflook 5 minuten op het vuur af laten koelen en 1 week laten rusten en dan 4 uurtjes voor het douchen aanbrengen op de hoofdhuid inmaseren 2 keer per week mega resultaat
Nagelverzorging

Dettol tegen schimmelnagels

Gebruik Dettol tegen schimmelnagels. Vermeng een beetje met veel warm water. Succes verzekerd.
Haar sneller laten groeien

Haar sneller laten groeien: Inversion

Groeit je haar (te) langzaam? Probeer dan eens de Inversion methode. Een hele populaire methode overgewaait uit Amerika.
Je smeert eerst je hoofdhuid 2 minuten in met pure kokos of olijfolie. Daarna ga je voorover op de stoel zitten zodat je hoofd (en haar naar beneden hangt. dit doe je 4 minuten lang. Deze methode zorgt ervoor dat de doorbloeding beter wordt, zodat je haar sneller groeit. Sommigen merken wel 2 centimeter groei in 1 week.

Tip: doe dit niet meer dan 7 dagen per maand. Ook niet niet geschikt voor personen die zwanger zijn of ziektes hebben.

Haar sneller laten groeien

Hoe je haar het snelste kan laten groeien

1. kam je haar regelmatig (vooral het nou ja om het zo te zeggen 'schedel)' voor de bloedsomloop waardoor het haar sneller gaat groeien 2. was je haar grondig om de 3 dagen, niet elke dag want dan droog je je natuurlijke oliën en haar uit. 3. gebruik geen stijltangen, föhn etc. en anders gebruik een goede hittebeschermer! 4. eet gezonde dingen, zalm noten groente fruit zijn gezond voor je haar! 5. ga 1x in de 3 maanden je puntjes laten knippen. niet elke maand anders word het steeds korter.. dit zijn mijn tips ;)

Nieuwste tips

Ingegroeide nagel

Huisarts

Ga optijd naar de huisarts. Die helpen je super goed als je pijn hebt met lopen door de nagel. Zou wel dan paar dagen vrij nemen en je voet goed omhoog houden 

Vieze handen

Vieze handen/nagels na tuinieren

Vaak is het lastig je handen onder en langs je nagels schoon te krijgen na tuinieren. Gebruik droge baking soda (dit is een heel zacht schuurmiddel) .

Geel haar

De goedkoopste zilver shampoo gebruiken

Overal zie je de duurste zilver shampoos. Echt een rip uit je lijf of diep in je budget tasten.

Is helemaal NIET nodig. Ik lees vaak ook op sites dat zelfs de duurste je haar nog uitdrogen. Verder heb ik ook al kunnen lezen dat het ook door verkeerde haar producten kan komen. Ik zelf ben van mening door gewoon de goedkopere shampoos te gebruiken deze ook beter voor je haar en hoofdhuid zijn. De duurdere hebben vaak nog meer rommel erin zitten en dat wil je ook niet. Ik heb destijds van een Kruidvat medewerker gehoord hoe duurder een product des te meer troep er door zit. Je kunt dus echt de goedkopere versies gebruiken. ook nog beter voor je portomonai.