Populaire tips

Nagelverzorging

Sterke nagels door tandpasta

Nagels die iedere keer breken en scheuren: met een oude tandenborstel de nagels en nageluiteinde borstelen met tandpasta, na een week heb je sterke nagels die niet meer inscheuren of breken.
Ingegroeide nagel

Soda tegen ingegroeide nagel

Als je een ingegroeide nagel hebt, kun je het beste soda badjes maken en je voet erin doen, en goed afdrogen. Om erger te voorkomen kun je het best naar de huisarts gaan.
Nagelverzorging

Stevigere nagels met olijfolie

Steek de nagels een poosje in olijfolie. Ze worden zo steviger en breken minder snel af.
Ingegroeide nagel

Vijlen

Doe je voet eerst 10-20 min in een soda badje en ga hem dan vijlen zodat de druk erop minder word dan gaat de pijn snel weg. probeer zo dun mogelijk te vijlen!

Succes ;)

Haar sneller laten groeien

Niet elke dag je haar wassen om haar sneller te laten groeien

Als je langer haar wilt hebben, is het handig om je haar sneller te laten groeien. Dit is echter niet altijd even makkelijk om te doen. Door je haar niet elke dag te wassen, gaat je haar echter sneller groeien. Hierbij is het verstandig dat je om de drie dagen je haar wast. Hierdoor wordt je haar ook niet vies.

Nieuwste tips

Verbrande huid

Verkoelen en verzorgen

Bij paniek houdt onder stromend lauw water. 25 graden of 20 graden verkoelt al voldoende of houdt t in n bak water. Zorg dat je altijd, n plant of aftersun gel of n pot gel vd Action, Aloë Vera in huis hebt. Smeer t slijm uit een vd bladeren op je wonden, t verkoelt direct. De hitte blijft terug komen als t diep verbrand is, blijf herhalen en waai er lucht op. De Aloë Vera verzorgt ook de huid en de verbranding en zal de huid beter en mooier herstellen. Je huid moet kunnen ademen, speciale vetten, crèmes en brandgel helpt voor geen meter. 

Kamille, munt, mint, eucalyptus en andere rustgevende, ontspannende en verfrissende kruiden zullen ook helpen. 

Heb je niks bij de hand, na t min 10 min onder t stromend water te houden, zoek dan wat in je diepvries wat je verpakt hebt in n zakje of plasticfolie en leg dat op de wond of druk t tegen de wond, dat helpt zeker tegen de pijn en ga dan naar de Ehbo of buren voor de andere opties. 

Wil je afwachten, geef t voldoende tijd en blijf t verkoelen met wat je hebt tot de hitte eruit is. Zoek afleiding om er niet bij stil te staan. 

Succes en beterschap. 

XWendy

Ps ken je iemand die 'n Aloë Vera plant heeft, scheur n stuk vd wortel met blaadjes af en zet die direct in n potje zand. In de winter rust ie en drink weinig. 

Va de lente zet m lekker voor t raam of in t zonnetje en hij springt binnen n paar maandjes uit je potje, gewoon overpotten of uitdelen aan anderen. 

Hij gaat steeds meer drinken en de bladeren worden langer en dikker, vol met gezonde slijm en sap, gezond voor in en op t lijf. Veel beter dan komkommer. 

Ook heeft iedere supermarkt wel n plantje staan, let op, er zijn verschillende, dus google eerst voor meer info. 

Nagelverzorging

Tik regelmatig met je vingertoppen/nagels

Als je met je vingertoppen regelmatig op een nachtkastje, bureau of een toetsenbord klikt worden je nagels langer. Ook helpt het ze soms terug te duwen, niet hard, maar er gewoon een klein (ingedrukt) tikje aan te geven. Gebruik gewoon je vingertoppen of maak een aantal tikjes met je nagels/vingertoppen tegen een bureau aan en je hebt in no time lange(re) nagels!!

Make-up verwijderen

Make-up verwijderen met Nivea

Verwijder makkelijk je (waterproof) mascara en make-up met de originele Nivea crème!

Gebruik hiervoor een (herbruikbaar) watten schijfje. Smeer er wat Nivea crème op en wrijf hiermee over je gezicht. De make-up smelt er zo vanaf! Voor (waterproof) mascara leg je eerst het watje met Nivea op je gesloten oog en laat je dit 10 á 15 seconden zitten. Wrijf daarna met het watje voorzichtig van de buitenste wimpers naar je ooghoeken over de wimpers.