Populaire tips

Piano Leren Spelen

Vroeger: Pianoles, Nu: Apps

Waar je vroeger piano les moest nemen om te beginnen met Piano zijn er  nu superleuke apps beschikbaar op de mobieltjes om te leren piano spelen. Sommige van deze Apps kosten wel wat: Wees zuinig op dit soort uitgaves. Maar als je het wilt leren is het altijd goedkoper dan pianoles! 

Deze apps zijn overigens heel leuk en worden meer en meer gebruikt. Dus wil je leren noten lezen? Dan is zo'n app de beste optie.

Piano Leren Spelen

Gewoon PIANOLES!

Leuk die apps allemaal maar echt professionele pianoles is de enige manier als je echt veel en goed piano wilt leren. Een app is niet professioneel genoeg, dus prima om te proberen maar gewoonweg niet goed genoeg.

Zelf cadeaupapier maken

Krant gebruiken

Een krant kan een leuk effect geven aan een cadeautje, wel moet je het dan zeer netjes inpakken en invouwen. Ook is een strik eromheen wel iets wat het kan afmaken. Anders kan het ook weer zeer goedkoop overkomen als cadeaupapier.
Sjoelbak glad maken

Sjoelbak Glad Maken met Pledge

Een sjoelbak glad maken doe je als volgt:

Inwrijven met Pledge
of
Aardappel(zet)meel
of
Talkpoeder

Verfhanden schoonmaken

Zonnebrand verwijdert verf van handen

Wij verven regelmatig en ik doe het zonder handschoenen waardoor mijn handen s avonds vol spetters zitten. Deze verwijder ik met zonnebrandolie van kruidvat."Handen ermee wassen dus ruim inspuiten en daarna normaal met zeep en handcreme behandelen. Het is vriendelijker voor je huid en werkt bij mij perfect.Bij toeval ontdekt.

Nieuwste tips

Uitgedroogde stift

stift omdraaien

uren lopen schudden met die stift maar nog leeg, voor mij herkenbaar

hier leg ik je wat uit

  1. pak de lege stift
  2. pak een pincet en een kliederblad ingeval dat je knoeit
  3. je gaat met de pincet de stift aan de onderkant eruit halen
  4. als je het omdraait zet je het er terug in 
  5. de punt is nu wat bot maar met een mesje kan je dat voorzichtig bij snijden (kinderen en ook volwassene kijk uit met het mesje snij je niet in de vinger laat het des noods doen door een ouder a.u.b)
Uitgedroogde stift

Ontsmettings alcehol

Als je je stift in een klein bekertje met alcehol doet dan werkt je stift weer!! (alleen de punt)

Kerststukjes maken

goedkoop kerststukje

je kan een schuimblok kopen er een goeie pot voor vinden en gewoon plantjes uit de buurt er in steken, bijvoorbeeld wat takjes uit de haag. wil je echt bepaalde decoratie kan je dat altijd nog gaan kopen in de winkel