Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Op Oma Weet Raad vind je handige tips, wijsheden en wondermiddelen die van generatie op generatie overgaan.

Wat doe je met een balpen vlek op de bank? Hoe kom je van de hik af? En hoe kruid je die gehaktballen toch zo lekker? Er is altijd wel een huismiddeltje dat hulp kan bieden.

Oma is er gelukkig ook voor antwoorden op die ‘gênante vraag’ waarvan je het moeilijk vindt om deze ergens te stellen.

Van en voor bezoekers

Omaweetraad.nl is door de loop der tijd ontstaan door de vele bezoekers die hun tips hebben toegevoegd. Hierdoor kun je gebruik maken van tips die voor anderen gewerkt hebben.

Door de grote hoeveelheid tips is het niet mogelijk geweest om alles te controleren. We adviseren daarom ook om alles eerst voorzichtig te testen en proberen. Laat zeker ook even een reactie achter als iets gelukt is of juist niet werkt. Het gebruik van de tips op Oma Weet Raad is dan ook op eigen risico. Bekijk hier de voorwaarden van Omaweetraad.nl

Op zoek naar tips voor een betere gezondheid?

Op Omaweetraad.nl staan een hoop tips tegen bepaalde kwaaltjes of ongemakken. Zoals tips tegen een verstopte neus, of middeltjes tegen droge een huid. Toch is het zeer belangrijk om contact te zoeken met de huisarts of een ander medisch specialist als er (ernstige) klachten zijn die betrekking hebben op uw gezondheid.

Een begrip in Nederland

Oma Weet Raad is over de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Nederland. De site bestaat sinds 2002 en is het startpunt voor wie een oplossing zoekt voor huis- tuin en keukenproblemen of een wondermiddel tegen dat vervelende kwaaltje. In 2014 is de oude site verbouwd naar de huidige opzet en in 2020 is Omaweetraad.nl van eigenaar gewisseld.

Heb je zelf een goede tip?

Oma Weet Raad kan niet zonder haar community en bezoekers; over de afgelopen jaren hebben we duizenden tips mogen ontvangen van veel enthousiaste mensen.

Als je ook wil bijdragen aan deze site dan kan dat heel makkelijk via ‘tip toevoegen’. Na het insturen van je tip wordt deze nog even gecontroleerd en waar nodig wat aangepast.Omaweetraad.nl is onderdeel van Reachmo.re, gevestigd aan de Antonlaan 598 in Zeist. 
KVK 73423912