Populaire tips

Koffievlek verwijderen

Koffievlek verwijderen met Spa rood

Heb je koffie of rode wijn vlekken op je tapijt gooi er dan spa rood over heen, daarna een handdoek om te drogen. De spa bruist de vlek weg.
Verf uit kleding

Verf uit kleding dankzij melk

Als u verf in uw kleding heeft moet u het kledingstuk voor het wassen een nacht in de melk zetten.
Plakband verwijderen

Lijmresten van plakband op een kunststof ondergrond verwijder je eenvoudig met PINDAKAAS! Ik geloofde het ook niet, maar nadat spiritus, terpentine en schoonmaakazijn niet werkten, probeerde ik dit en binnen een paar seconden was alles weg, zonder schadelijke sporen achter te laten!
Balpen verwijderen

Pen verwijderen? Tandpasta op de vlek

Als je vlekken hebt van een pen of stylo. Dan kun je deze pen vlekken eenvoudig uit kleding verwijderen met tandpasta. Je doet tandpasta op de balpen vlek en je wrijft het er zo af!

Olievlek uit kleding

Afwasmiddel krijgt olie uit kleding

Bij olievlekken op uw kleding, doet doodgewoon afwasmiddel wonderen. Smeer wat afwasmiddel op de vlek, laat dit eventjes inwerken, en stop het kledingstuk vervolgens in de wasmachine. Olie uit kleding verwijderen was nog nooit zo makkelijk!

Nieuwste tips

Deovlekken Verwijderen

Deovlekken verwijderen uit witte kleding

Heb je (gele) vlekken van je deodorant onder je oksels in witte kleding? Zet ze dan in een emmertje KOUD water met azijn. Voordeel is dat de zweetlucht ook gelijk uit je kleding is. Laat het staan totdat je de witte was gaat draaien.

Zet je de kleding in warm water dan fixeer je de vlekken en krijg je ze er waarschijnlijk alleen nog uit met bleek. Werkt wel maar is niet goed voor een eventuele print op de kleding, niet goed voor jouw huid en zeker niet voor het milieu.

Secondelijm verwijderen

secondelijm verwijderen met vaseline

als je secondelijm op je handen hebt gekregen werkt het om de handen goed in te masseren met vaseline tot de lijm is losgelaten. als de lijm van de handen af is laat je de handen een poosje weken in warm water (met eventueel wat zeep)

Watervaste stift verwijderen

Stift op zijkant boek verwijderen

Onze dochter had met stift op de zijkant van boeken, die helaas niet van ons waren, zitten tekenen met watervaste stift. We hebben nagellakremover zonder aceton gebruikt en gelukkig na voorzichtig poetsen en wrijven met een wattenschijfje is het verdwenen!

Alle vlekken onderwerpen

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Z