Populaire tips

Anijsblokjes

Anijsblokjes nu nog kopen?

Je kan bij de Xenos nu nog anijsblokjes kopen, ze zijn zeer goedkoop en worden per 12 verkocht voor 1 Euro. Een echte aanrader.
Koelkast stinkt

Theezakje tegen geur in koelkast

Om nare luchtjes in de koelkast te laten verdwijnen kun je er een droog theezakje inleggen. Deze absorbeerd de nare luchtjes. Een paar keer per maand het zakje verversen en weg zijn de vieze koelkastluchtjes! Ik heb het geprobeerd en het werkt echt!
Sushi rijst plakt

plakkende sushi rijst

je smeert een beetje azijn over je handen dat zorgt er voor dat de rijst niet aan je vingers plak 

groetjes oma Silke en Agata

Oven schoonmaken

Baron Van Mmūchâusen

Hallo Keuken Slaven,

Mijn schoonmaaktip, voor Huisvrouwen, laat je man de oven schoon maken en anders geen eten, simpel

Oven schoonmaken

Schone oven

Smeer de oven in met groene zeep, leg op het rooster een stuk aluminiumfolie en leg daarop een doek met een flinke scheut amoniak. Laat dit een nacht gewoon staan en de dag daarna veeg je al het vet, aangebrand of niet, zo van je oven af! Werkt fantastisch!

Nieuwste tips

Airfryer schoonmaken

Airfryer schoon houden en schoon maken

Een stuk bakpapier er in leggen voorkomt veel ergernis. Schoonmaken doe ik door de bak en mand te weken met heet water plus een dopje vloeibare soda.

Afzuigkap filter schoonmaken

Afzuigkap filter in de vaatwasser

Om moeiteloos je afzuigkap filter schoon te houden, doe je hem frequent in de vaatwasser met de rest van de vaat en laat je hem goed uitdrogen voor hij weer de afzuigkap in kan.

Sushi rijst plakt

plakkende sushi rijst

Hoi wij zijn truus en gea, als je plakkende sushi rijst hebt en het blijft aan je handen kleven; dan hebben wij DE tip! doe een beetje azijn over je handen wrijven, dit zorgt ervoor dat de plakkende sushi rijst niet aan je handen blijft kleven. nu lekker je sushi  maken en opchappen,(dat zegt de jeugd tegenwoordig zo)

groetjes, truus en gea 

Eetsmakelijk nog! 

Alle keuken onderwerpen

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
Z