Populaire tips

Misselijkheid verhelpen

Tikken tussen neus en lip

Tegen misselijkheid helpt tikken tussen je neus en lip.
Hooikoorts

Hooikoortspillen van de Etos

Voor iedereen die last heeft van hooikoorts. De hooikoortspillen van de Etos zijn heel goed. Je zou het niet zeggen maar ik had van alles geprobeerd en dit is heel goedkoop en sinds ik dit neem nergens meer last van.

Hoofdpijn

Parfum op voorhoofd

Mijn oma deed me altijd een beetje parfum op mijn voorhoofd en hoofdpijn was weg.
Waterpokken

Sudo crem

Waterpokken stuk voor stuk insmeren met sudo-creme binnen een dag ingedroogd, geen jeuk meer en minder kans op infecties

Kater verhelpen

Hoe kom je van je kater af?

Een kater is een teken van het lichaam dat zij stoffen mist. De beste manier om van een kater af te komen is de volgende. Drink meteen na het wakker worden een glas water. Neem vervolgens een paracetamol met een koffie of cola (dan werkt deze sneller). Probeer wanneer de paracetamol enigszins werkt een kopje soep (cup-a-soup) te drinken. (Het zout zorgt ervoor dat je vocht vast houdt.)Zorg daarna voor wat vitamines (voornamelijk vitamine C) door iets van fruit te eten. Na een 15 tot 30 minuten is de kater verdwenen, want dan heeft het lichaam alle stoffen opgenomen die ontbraken en jou dat slechte gevoel gaven!

Nieuwste tips

Aambeien Wondermiddel

Ga naar de dokter

Ga naar de dokter! Ga naar de dokter! Ga naar de dokter! Ga naar de dokter!  Ga naar de dokter! Ga naar de dokter!

Last van Hitte

slapen in de hitte

als het warm is kan ik nooit in slaap vallen, bij 20 graden begint de drama al. Een raampje open zetten om te luchten is sowieso handig, maar wat mij altijd helpt is een koude natte doek over mijn voeten en hoofd leggen. vooral als je geen airco hebt op vakantie bijvoorbeeld is dit echt top. En sowieso een koude douche voor het slapen gaan kan ook geen kwaad en een koud glaasje water naast je bed om gehydrateerd te blijven ook zeker handig!!!

Alle gezondheid onderwerpen

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Z

Bij twijfel: Altijd naar de huisarts!