De beste tips

Chips bewaren

#1. Chips hersluiten met wasknijper

Gebruik een wasknijper om een geopende verpakking van chips, zoutkoekjes e.d. opnieuw te sluiten; zo blijft alles nog DAGEN lang vers bewaard.

Chips bewaren

#2. Chips of toastjes weer krokant

Chips of toastjes niet helemaal kraakvers meer? Leg een stuk keukenpapier op een bord; leg hier een enkele laag chips of toastjes op en dek deze af met keukenpapier. Op vol vermogen 45 a 60 sec. verwarmen.
Chips bewaren

#3. Chips bewaren in koelkast

Als je af en toe een bakje chips eet en er altijd flink wat overblijft, bewaar de geopende zak dan in de koelkast. Zo blijft je chips nog dagen (zo niet weken) vers!

De nieuwste tips

Chips bewaren

Chips bewaren met een wasknijper

Chip wil ik altijd lekker lang bewaren. Ik kan er dan meerdere keren van genieten. Ik vind het belangrijk dat ik een zak chips niet in eén keer leeg ga eten. Daarom gebruik ik altijd een wasknijper om de zak af te sluiten. Dan voorkom ik dat ze zak eventueel weer open gaat. Want sloffe chips is zeker niet iets wat ik lekker vind. Ik kan de chips dan veilig weg leggen.
Chips bewaren

Chips langer bewaren

Als je de zak goed wil afsluiten kun je de open zijde aan de bovenkant een flink aantal keer strak omwentelen en er vervolgens een paar nietjes in doen. Dan is de zak ook niet meer zo goed open te maken door de kinderen (of manlief 😇).