Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kotsgeur

Hoe kan ik kotsgeur laten verdwijnen?

Heb jij of iemand in je omgeving flink overgegeven en krijg je de geur op de plek waar het ongelukje gebeurd is niet weg? Bekijk dan eens die tips die Oma over dit onderwerp voor jou heeft.

Mijn ervaring met kotsgeur uit stoffen bank verwijderen

Ik had last van een braaksel geur op een stoffen bank. Had de hoes al uit gewassen maar de geur bleef aanwezig. Toen heb ik de volgende tip van iemand toegepast: ''Waarschijnlijk is je bank nog nat en is de luchter er ingetrokken. Als het gedeelte droog is dan waspoeder of koffie erover heen strooien . De volgende morgen de boel opzuigen''. Dit werkte erg goed, merk nu niets meer van de vieze geur

Kevin Heeren
Tip #19916


Probeer soda eens!

Goed met soda op te lossen. Als de stank blijft hangen is er gewoonweg sprake van braaksel stukjes of ingetrokken vocht van braaksel dat niet verwijderd is. De geur kan nergens anders vandaan komen. Nogmaals wassen is dan wel een aanrader.

Keesje
Tip #19917


Wasmiddelpoeder

Strooi een paar keer wasmiddelpoeder over de vieze plek waar het braaksel gelegen heeft en spoel het vervolgens weg met water. Herhaal dit een paar keer en dan zal je zien dat de geur vanzelf uit de ruimte trekt.

Bouwman
Tip #19918


Spuuglucht uit bankstel

De vlek inwrijven met schoonmaakazijn hiermee verdwijnt de vlek in principe ook de geur. Als de geur nog niet helemaal weg is, strooi dan wat soda op de vlek. Wrijf het er goed in en laat het ongeveer een uurtje intrekken. Zuig vervolgens met je stofzuiger de soda weg.

Vlekkenmeester
Tip #19997


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen