Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Parfumallergie

Hoe kan je het beste omgaan met een parfumallergie?

Hier vind je tips van Oma die gaan over het parfumallergie en of je hier iets tegen kunt doen.

Parfumallergie oplossing

Heb je parfumallergie en wil je toch graag parfum op doen? dat kan. Spuit een beetje parfum op de kleding rondom je hals. Een sjaal is in de winter een goede manier om daar je parfum op te spuiten. Je ruikt het goed en blijft vrijwel de gehele dag hangen. Je huid heeft geen last van de parfum want deze zit op de kleding.

Jonneke
Tip #4059


Het gebruiken van natuurlijke parfum

Ik heb wel eens gelezen dat mensen last kunnen hebben van een parfumallergie. Nu heb ik ook gelezen dat het dan kan helpen om natuurlijke parfum te gebruiken. Het zal beter zijn voor de huid en wanneer je dan ergens allergische voor bent, kun je dit wel gebruiken. Dit lijkt mij erg fijn om te weten op het moment dat je een parfumallergie hebt.

Connie
Tip #20235


Paracetamol oplossen in cola

Als je wilt dat je paracetamol sneller werkt, is het een goede keuze om dit op te lossen in cola. Dit komt omdat de cola er voor zorgt dat het sneller werkt. Hierbij is het wel belangrijk om er voor te zorgen dat er niet teveel koolzuur in de cola zit. Dit kan namelijk vervelend zijn voor je maag.

Brend
Tip #21245


Geen parfum op werkdagen tegen parfumallergie

Op het moment dat je allergisch voor parfum bent, kan het lastig zijn om er voor te zorgen dat je lekker ruikt. Natuurlijk is dit niet helemaal waar. Dit komt omdat het niet altijd nodig is om parfum op te hebben. Zo kan het een goede optie zijn om op werkdagen volledig parfumvrij te doen. Hierdoor heb je een minder grote kans op een allergische reactie. Als je in het weekend dan alsnog parfum op doet, is het handig om natuurlijke parfum te gebruiken en deze niet direct op de huid te spuiten. Hierdoor weet je zeker dat je geen last krijgt van een allergische reactie.

Charlie
Tip #21246


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen