Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Wagenziekte

Wat zijn goede tips tegen wagenziekte?

Dit kun je allemaal doen om wagenziekte of auto ziekte te voorkomen.

Krant op de bodem

Leg een krant op de bodem van de auto, en ga daar met je sokken op. Blijf ook goed naar buiten kijken. Frisse wind werkt ook goed.

Tip #2136
0 0
Watje in je oor

Ben je rechts, doe een watje in je linkeroor. Bij linkshandige watje in de je rechteroor... het heeft te maken met je evenwichtsorgaan. Daar wordt je misselijk van. Hoe het precies werkt weet ik niet, maar bij werkt het al jaren.

Kristy
Tip #2223
0 0
Zet een zonnebril op

Zet een (donkere) zonnebril op in de auto, hierdoor wordt het beeld rustiger, waardoor je minder snel last hebt van wagenziekte. Als kind gaf mijn oma deze tip.

Leonie
Tip #2502
0 0
Thijmsiroop helpt

Zijn uw kinderen wagenziek? Wij geven onze kinderen vlak voor het autorijden 1 eetlepel thijmsiroop. sinds dien hebben ze nergens last meer van.

Anita
Tip #3066
0 0
Gebruik je handen

Als je je wijsvinger van je linker hand op je rechter arm legt, ongeveer 2 vingers onder je pols en tegelijk hetzelfde met je rechter wijsvinger helpt dit tegen wagenziekte.

Lianne
Tip #4018
0 0
Ketting met sleutel dragen

Mijn nichtje was altijd wagenziek, als je een oude grote sleutel neemt, en deze aan een touwtje om de nek hangt, zodat deze op de hoogte van de maag hangt wordt je niet misselijk. houdt hem wel om.

Steven
Tip #5369
0 0
Gember helpt tegen wagenziekte

Gembertabletten of gemberdruppels helpen echt goed tegen wagenziekte. Ook goed als je wel eens duizelig bent. Gember is een naruurlijk middel.

Rosa Blom
Tip #5598
0 2
Geen telefoon of lezen in de auto

Niet lezen/op je telefoon in de auto, doe alsof je de auto bestuurd (hierdoor let je op de weg en ga je automatisch met de bochten mee).

ella reinders
Tip #16303
0 0