Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Citroen op de oksels

Zweet je veel? Hier een oplossing tenmiste het werkte bij mij wel. Het is een natuurlijke product die je zeker in je keuken hebt. een CITROEN! Doe een beetje citroen op je oksels dan heb je geen zweetgeurtjes.

Laura
6 0


Odorex Extra Dry Lotion werkt

Jarenlang last gehad van veel zweet onder mijn oksels, totdat iemand mij de megatip gaf om Odorex extra dry lotion te gebruiken. Te koop bij de drogist voor twee euro!!Door het na het douchen voor het slapen gaan het op je oksels te deppen, transpireer je 2 a 3 dagen niet meer onder je oksels! Iedereen die ik het heb aangeraden is er erg enthousiast over.

6 1


Zuiveringszout met wat citroensap

Neem en theelepel zuiveringszout en vermeng dat met enkele druppels citroensap. `t Voelt heerlijk okselfris en werkt de hele dag, Het zout kocht ik bij een apotheek.

Oma Nel
2 0


Inlegkruisje tegen zweet

Je hebt een mooi truitje aan maar je zweet zo onder de oksel. Leg dan een inleg kruisje eronder. Het zweet gaat er in je ziet er niks van en het ruikt niet. Je blijf droog en fris.

1 0


Therme helpt tegen zweet

Bij de drogist kun je van de Therme een flesje kopen, kost ongeveer 15,- euro en dat spray je onder je oksels. Een nachtje in laten trekken en je bent 5 dagen zweetvrij! Het kost wel iets, maar het werkt ├ęcht. Geen natte plekken of een vieze lucht.

Muriel
1 0


Keukenazijn op de oksels

Bij last van zweetlucht: doe na het douchen wat gewone keukenazijn op je oksels, 5-10 minuten laten intrekken, dan weer afspoelen; houd dit een paar weken 3-4 keer per week vol en geen zweetlucht meer.

S.
1 0


Scrubben die oksels

Soms sta ik onder de douch en ruik ik mijzelf erg. Al was ik mijn oksels nog zo goed met zeep, dit haalt de geur niet weg. Nu heb ik laatst m'n oksels met scrub gedaan en dat haalt de geur wel weg. Zelf doe ik het alleen als het echt nodig is, dus niet dagelijks.

Saar
1 0


Inlegkruisje vangt de zweet op

Zweet je erg onder de oksel een inleg kruisje, trekt alle zweet in en je ruikt niks meer.

0 0


Molkosan tegen zweet

Gebruik Molkosan onder de oksels! Helpt echt tegen een zweetgeur, is redelijk goedkoop; je doet er lang mee. En goed voor de darmen wanneer je het drinkt!

Manon1989
0 0