Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Zweetoksels

Wat kan je het beste doen tegen zweetoksels?

Zweetoksels en overmatig zweten onder de oksels kan vervelend zijn. Helemaal op spannende momenten. Lees hier wat je kan doen als je geen zweetoksels wilt hebben.

Odorex Extra Dry Lotion werkt

Jarenlang last gehad van veel zweet onder mijn oksels, totdat iemand mij de megatip gaf om Odorex extra dry lotion te gebruiken. Te koop bij de drogist voor twee euro!!Door het na het douchen voor het slapen gaan het op je oksels te deppen, transpireer je 2 a 3 dagen niet meer onder je oksels! Iedereen die ik het heb aangeraden is er erg enthousiast over.

An
Tip #4488


Citroen op de oksels

Zweet je veel? Hier een oplossing tenmiste het werkte bij mij wel. Het is een natuurlijke product die je zeker in je keuken hebt. een CITROEN! Doe een beetje citroen op je oksels dan heb je geen zweetgeurtjes.

Laura
Tip #5346


Therme helpt tegen zweet

Bij de drogist kun je van de Therme een flesje kopen, kost ongeveer 15,- euro en dat spray je onder je oksels. Een nachtje in laten trekken en je bent 5 dagen zweetvrij! Het kost wel iets, maar het werkt écht. Geen natte plekken of een vieze lucht.

Muriel
Tip #4171


Scrubben die oksels

Soms sta ik onder de douch en ruik ik mijzelf erg. Al was ik mijn oksels nog zo goed met zeep, dit haalt de geur niet weg. Nu heb ik laatst m'n oksels met scrub gedaan en dat haalt de geur wel weg. Zelf doe ik het alleen als het echt nodig is, dus niet dagelijks.

Saar
Tip #9012


Keukenazijn op de oksels

Bij last van zweetlucht: doe na het douchen wat gewone keukenazijn op je oksels, 5-10 minuten laten intrekken, dan weer afspoelen; houd dit een paar weken 3-4 keer per week vol en geen zweetlucht meer.

S.
Tip #5710


Zuiveringszout met wat citroensap

Neem en theelepel zuiveringszout en vermeng dat met enkele druppels citroensap. `t Voelt heerlijk okselfris en werkt de hele dag, Het zout kocht ik bij een apotheek.

Oma Nel
Tip #2576


Inlegkruisje tegen zweet

Je hebt een mooi truitje aan maar je zweet zo onder de oksel. Leg dan een inleg kruisje eronder. Het zweet gaat er in je ziet er niks van en het ruikt niet. Je blijf droog en fris.

Anoniem
Tip #2887


Inlegkruisje vangt de zweet op

Zweet je erg onder de oksel een inleg kruisje, trekt alle zweet in en je ruikt niks meer.

Liesje
Tip #3345


Inlegkruisje tegen de oksels

Plak een inlegkruisje met de plakkant aan de binnenkant van de oksels van de trui, longsleeve of t-shirt. Zo voorkom je zweetplekken in je kleding.

Tip #8283


Molkosan tegen zweet

Gebruik Molkosan onder de oksels! Helpt echt tegen een zweetgeur, is redelijk goedkoop; je doet er lang mee. En goed voor de darmen wanneer je het drinkt!

Manon1989
Tip #14706


Mijn ervaring met zweetoksels

Ik heb sinds een paar weken erge last van zweetoksels. Het is echt een geval van overmatig zweten. Het is niet dat je het ruikt, maar je ziet en voelt grote plekken ontstaan. Ik heb al verschillende deo's geprobeerd en een anti-transpiratie maar dit hielp niet. Tot ik de volgende tips toepaste: Je hebt van Odorex Dry een spulletje dat al je poriën dicht smeert. Als je het maar af en toe wilt voorkomen (bijvoorbeeld als je een strak shirt aantrekt) dan kun je ook okselpads gebruiken. Dit hielp heel goed!

Sjelsjel
Tip #19716


Zweetoksels

Gebruik al een tijdje sudocreme is zacht voor je oksels (ook na het scheren) Men heeft maar weinig nodig,stopt de zweet en geur en is niet duur.

Jacqueline
Tip #20184


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen