De beste tips

Groeipijn

#1. Massseren tegen groeipijn

Gewoon even masseren kan vaak al helpen!
Groeipijn

#2. Sesamolie verhelpt groeipijn

Mijn dochter van 6 heeft veel last van groeipijn. Ik masseer standaard iedere avond haar benen in met sesamolie. Deze olie heeft als eigenschap warm te worden bij het masseren. Mijn dochter wordt er rustog en rossig van, en heeft geen last meer van groeipijn. Het is ook erg fijn voor de band tussen ouder en kind.
Groeipijn

#3. Groeipijn verminderen met koude tegels

Groei pijn bij kinderen niks ernstig maar erg vervelend laat ze een minuut of 15 op een koude vloer staan bijvoorbeeld op de tegels van de badkamer of keuken en de pijn verdwijnt of wordt minder.

De nieuwste tips

Groeipijn

masseren

Masseren helpt vaak, je voorkomt groeipijn door niet te snel van hoge naar lage temperaturen te veranderen
Groeipijn

Groeipijn been kind

Als jouw kind groeipijn heeft in de benen kan een warm bad of een warme kruik helpen. Ook een massage kan de pijn direct wat verminderen.

Groeipijn

SRL helpt tegen groeipijn

Bij groeipijn gewoon de benen (meestal zit daar de meeste pijn) insmeren met SRL gelei..de pijn verdwijnt als sneeuw voor de zon. Onze zoon stond vaak gillend in zijn kamertje als ie zulke pijn had en na veel getob kwam een vriendin met deze gouden tip. Werkelijk waar tijdens het gillen smeerde ik hem met pijn en moeite in en hij werd steeds rustiger en ging zo weer verder slapen...de volgende ochtend wist ie standaard niks van alle toestanden.. Hij is nu 16 en een robuuste man aan het worden! Er is dus hoop mensen!
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.