De beste tips

Pitriasis versicolor

#1. Pitriasis Versicolor verhelpen met dode zee modder

Pitriasis Versicolor is een huidgist die door witte of bruine vlekjes op het lichaam zorgt. Vaak denken mensen dat het een stukje pigmentloze huid is. Pitriasis kan verholpen worden door een antibioticakuur maar ook door de huis in te smeren met Lamisil!! De pitriasis verdwijnt als sneeuw voor de zon en om een nieuwe infectie voorkomen kunt u het beste zeep met dode zee modder gebruiken!
Pitriasis versicolor

#2. Pityriasis versicolor, wat moet ik ermee

Pityriasis versicolor is iets waar ik toch wel eens last van heb. Ik ben er achter gekomen dat je vette zalven echt zal moeten gaan vermijden als je Pityriasis versicolor hebt. Je kan daardoor er meer last van krijgen en dat is niet de bedoeling. Ik gebruik de zalven dan ook helemaal niet meer.
Pitriasis versicolor

#3. Wassen zonder zeep tegen pitriasis versicolor

Pitriasis versicolor is een redelijk lastige huidaandoening om last van te hebben. De aandoening is onschuldig en niet schadelijk. Echter vinden veel mensen dit er niet al te mooi uit zien. Pitriasis versicolor wordt veroorzaakt door een soort gist op de huid. Het is mogelijk om door te wassen zonder zeep om dit er af te krijgen. Door dit een week lang te doen, is het mogelijk om het grootste gedeelte van de gistcellen er af te krijgen.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.