Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Cactus naalden

Wat te doen na gestoken te zijn door een cactus?

Natuurlijk moet je de haartjes verwijderen als je gestoken bent door een cactus. Lees op Oma Weet Raad waar je nog meer op moet letten.

Cactus naalden in hand

Heb je prikkels van de cactus in je handen omdat je hem aanpakte ga met je hand zo vaak als dat je de prikkels voeld door je haar heen. Was het dan daarna met shampoo, maakt niet uit welke shampo als je maar iets meer gebruikt als normaal want in het sop gaan vanzelf de prikkels mee.

Syl Heijster
Tip #1376


Cactus naalden weghalen in de haren

Gestoken door een cactus? Gewoon even door je haren wrijven en je haren met iets meer shampoo wassen dan normaal. Dan is het zo weg.

Mien
Tip #20513


Cactus naalden weg halen met een panty

De cactus naalden kun je een heel stuk makkelijker weg halen met een panty dan met een pincet. Als je het met een pincet doet, is de kans groter dat het pijn doet. Met een panty is het gewoon een kwestie van de panty goed plaatsen, meer hoef je eigenlijk niet te gaan doen. Het is wel belangrijk dat je een panty gebruikt die je daarna niet meer aan zal willen. Anders kun je op een andere plek van je lichaam nog last krijgen van je cactus naalden. Dat moet je uiteraard altijd zien te voorkomen.

Oma
Tip #21408


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen