De beste tips

Winderigheid

#1. Drink een eetlepel azijn

We hebben de apotheker om raad gevraagd wat te doen bij winderigheid en hij vertelde ons dat je een eetlepel azijn moet drinken, ik heb dit gedaan en het werkt echt. Niet zo lekker maar helpt heel goed.
Winderigheid

#2. Winderigheid tegengaan: gember

Heeft u last van windjes met een onaangename geur. Snij 2 plakjes gember, doe wat heet water en een lepel honing in een kopje. Wacht 20 minuten en drink die op als gemberthee. 2x daags is voldoende om die luchtjes kwijt te raken.
Winderigheid

#3. Scheutje azijn om winderigheid te voorkomen

Na het eten van uien, erwten en bonen etc. hebben veel mensen last van winderigheid, zelf kook ik bv. met erwtensoep, hache altijd een scheut azijn mee, bij erwten en bonen zure augurken en uitjes eten, je hebt dan bijna geen last meer van winderigheid.

De nieuwste tips

Winderigheid

Gemberpoeder in de Thee

1 Theelepel met Gember Poeder Oplossen in 1 glas water 30 45 minuten later Geen last meer
Winderigheid

Winderigheid: veel water drinken

Veel water drinken, vooral bij winderigheid na het eten van fruit.
Winderigheid

Potje rozemarijn

Winerigheid als gevolg van gasontwikkeling in de darmen bijvoorbeeld na het eten van peen en ui of bonen, kun je tegengaan met rozemarijn. Gewoon potje ('heel') kopen in de supermarkt. Als ik toevallig vis eet, doe ik het op de vis tegen het einde van de bereiding. Kan ook in soep of groenteschotels. Of ik maak er thee van. Beetje gek in 1e instantie, maar krijg het toch prima weg. Helpt echt, iig bij mij.