De beste tips

Fluffy Slijm vlekken

#1. Natuurazijn tegen slijm in textiel

Zit er slijm (mengsel van lijm, lenzenvloeistof en scheerschuim) in je kleding of vloerbedekking, giet er natuurazijn op , even laten intrekken en vervolgens voorzichtig poetsen. Kleding daarna wassen zoals je gewend bent.

Fluffy Slijm vlekken

#2. Fluffy slijm vlekken verwijderen uit kleding

Slijm is natuurlijk erg leuk om mee te spelen. Vooral kinderen vinden het erg leuk om hier mee te spelen. Echter kan het soms lastig zijn om vlekken van dit slijm uit kleding te verwijderen. Gelukkig is het wel mogelijk om dit te doen. Dit kun je namelijk doen door er wat azijn om te doen. Vervolgens kun je de kleding gewoon wassen. Hierdoor verdwijnt de vlek alsof deze er nooit is geweest.
Fluffy Slijm vlekken

#3. Slijm uit je kleding halen

Met slijm spelen is super leuk tot dat je een vlek in je kleding krijgt!

Gebruik HEET water (zorg er wel voor dat eerst al je slijm resten van je kledingstuk zijn gebruik je nagels dat werkt het best en voorkomt schade)

  1. Giet daarna het HETE water over de vlek en laat het 1 minuutje intrekken ga er daarna met een vochtig doekje over heen en wrijf de resten er goed uit en klaar is kees!

De nieuwste tips

Fluffy Slijm vlekken

Putty verwijderen met gele Dasty

Krab eerst zoveel mogelijk putty weg van de vlek, plukken met je nagels gaat het beste. Heel langzaam schrapen met een bot mesje gaat ook goed als je wat meer harige stof of vloerbedekking hebt. Daarna de vlek flink doorweken met gele Dasty, test eerst op een onopvallende plek of het de stof niet aantast. Trek handschoenen aan want Dasty is niet fijn voor je huid. Even laten intrekken en dan zachtjes wrijven met een doek afgewisseld met zachtjes schrobben met een oude tandenborstel. Hou de vlek goed doorweekt tijdens het wrijven anders lost de putty niet goed op. Spoel af met veel water en was in de wasmachine. Bij vloerbedekking goed droogdeppen, eventueel nog water erop en weer goed droogdeppen om de Dasty weg te krijgen.